- Vi trengte å lene oss til hverandre

Kate Winslet åpner seg om romanseryktene mellom henne og Leonardo DiCaprio.

NÆRE VENNER: I 1997 spilte Kate Winslet rikmannsjenta Rose DeWitt Bukater som forelsket seg i fattiggutten Jack Dawson, spilt av Leonardo DiCaprio, i kinosuksessen «Titanic». Det ble starten på to eventyrlige skuespillerkarrierer og et godt vennskap.  Foto: REX/All Over Press
NÆRE VENNER: I 1997 spilte Kate Winslet rikmannsjenta Rose DeWitt Bukater som forelsket seg i fattiggutten Jack Dawson, spilt av Leonardo DiCaprio, i kinosuksessen «Titanic». Det ble starten på to eventyrlige skuespillerkarrierer og et godt vennskap. Foto: REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Braksuksessen med «Titanic» i 1997 satte virkelig fart på karrierene til Kate Winslet (38) og Leonardo DiCaprio (39).

En hel verden lot seg rive med av kjærlighetshistorien mellom Rose og Jack som forelsket seg på det synkende skipet.

I mange år har det også gått rykter om at de to skuespillerne, som den gangen var tidlig i 20-årene, innledet et forhold i etterkant av innspillingen. Det benekter nå Winslet.

- Jeg tror grunnen til av vennskapet vårt fungerer er fordi det aldri var en romantisk greie mellom oss, forteller hun i et intervju med Marie Claire, ifølge UsWeekly.com.

GNISTRENDE KJEMI: På lerretet gikk det hett for seg mellom Jack og Rose. Foto: Supplied by LMK
GNISTRENDE KJEMI: På lerretet gikk det hett for seg mellom Jack og Rose. Foto: Supplied by LMK Vis mer

De to har flere ganger offentlig uttrykt sin hengivenhet for hverandre, og Leonardo ledet til og med Kate ned kirkegulvet da hun giftet seg med ektemannen Ned Rocknroll i 2012.

Men duoen har altså aldri hatt noe romantisk forhold.

- Det er så skuffende for folk å høre dette fordi i såpeoperaen om Kate og Leo, så forelsket vi oss ved første øyekast og delte en million kyss, men sannheten er at vi aldri gjorde det.

- Han så alltid på meg som en av gutta. Jeg har egentlig aldri vært en jentete jente, sier Winslet.

Verdens beste venner

Selv om de aldri ble kjærester i virkeligheten innrømmer Kate at de utviklet en følelsesmessig kontakt.

- Vi trengte å lene oss til hverandre fordi vi var så unge og jobbet til alle mulige sinnssyke timer i døgnet, og det var et sjokk for systemet.

DiCaprio har bare lovord å si om sin gode venninne også.

- Hun er en fantastisk person. Hun er så ekte. Jeg er uendelig glad i henne, har han skrytt til USA Today.

LES OGSÅ: Kate Winslet fikk gullring av DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer