FORTSETTER: Spencer Pratt og Heidi Montag har ingen planer om å forlate MTVs suksess-serie "The Hills".  Foto: All Over Press
FORTSETTER: Spencer Pratt og Heidi Montag har ingen planer om å forlate MTVs suksess-serie "The Hills". Foto: All Over PressVis mer

- Vi trenger ikke henne!

Heidi Montag tror "The Hills" vil gå like bra uten Lauren Conrad...

SEHER.NO: "The Hills"-stjerne Heidi Montag (22) bekymrer seg ikke over at realityseriens hovedrolleinnehavere nå forsvinner én etter én.

Nylig kunne Lauren Conrad (23) bekrefte at hun slutter etter den femte sesongen av MTV-suksessen.

Ifølge 23-åringen har hun fått nok av å leve et liv foran kameraene, og ønsker heller å satse på en karriere innen moteindustrien.

De siste sesongene av "The Hills" har båret preg av det anstrengte forholdet mellom Conrad og hennes tidligere bestevenninne Montag, men i den nye sesongen blir de to venner igjen.

Til tross for deres ferske "gjenforening", tror Heidi at serien vil være like populær selv om Conrad nå slutter, skriver Us Magazine.

- Vi trenger ikke henne. Vi kommer til å savne henne, men jeg vet rett og seltt ikke om vi trenger henne, sier hun.

Ifølge blondinen kom det ikke som noen overraskelse at Lauren takket nei til en ny sesong.

- Jeg vet at hun ikke har hatt lyst til å gjøre dette på en stund, og livet hun egentlig lever er ikke på kamera. Så jeg tror dette er et avsluttende kapittel for henne. Jeg er sikker på at hun kommer til å ha det moro og få suksess videre, sier Montag.

Realitystjernen og kjæresten Spencer Pratt (25) har imidlertid ingen planer om å forlate serien.

- Lauren må overlate all dramatikken til de proffe. Jeg elsker "The Hills" og har definitivt ikke planer om å stikke noe sted snart. Det er mitt hjem og jeg er så takknemlig for at jeg får være med på det, så vi får se, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kaster skjorta for en bukse