STO BRUD: I fjor sommer giftet Maria Mena seg med kjæresten Eivind Sæther. Begge har travle skjemaer og ser hverandre ikke like mye som de kanskje skulle ønske.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STO BRUD: I fjor sommer giftet Maria Mena seg med kjæresten Eivind Sæther. Begge har travle skjemaer og ser hverandre ikke like mye som de kanskje skulle ønske. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

- Vi treffes når vi treffes

Maria Mena og ektemannen har ikke alltid mye tid til hverandre.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer giftet Maria Mena (27) seg med journalistkjæresten Eivind Sæther (32).

Til Se og Hør Weekend sier den vakre artisten at kjærligheten blomstrer som aldri før, selv om det kan gå lang tid uten at de ser hverandre. Begge lever nemlig svært hektiske liv.

- Han kommer av og til og besøker meg på turné. Men jeg er litt sånn for at man lever to forskjellige liv, og så møtes man på midten. Eivind har sine ting, og jeg har mine. Vi treffes når vi treffes, og det er veldig, veldig fint. Vi vet at vi har hverandre, sier Mena til Se og Hør. 

Mena slo gjennom i 2002 med låten «My Lullaby», der mye av teksten handlet om hennes dårlige selvbilde. Snart er 27-åringen igjen plateaktuell og forteller at selvtilliten er bedre - elleve år senere. 

- Det tok meg ti år. Jeg har kommet langt. Langt unna «My Lullaby». Tryggheten min har endret seg de siste årene. Jeg tror jeg er lettere å ha med å gjøre nå. 

LES OGSÅ: Mena toppløs på nytt albumcover