- Vi tok med oss alle de skitne triksene

TV 2-stjernene Thomas Numme og Harald Rønneberg snakker ut om forholdet til Fredrik Skavlan.

SKRYTER AV NRK-SKAVLAN: - Vi kjenner Fredrik godt, og han er en utrolig flink programleder! Det var veldig gøy å være gjest hos ham og se hvordan hans program fungerer på innsiden, sier Thomas Numme og Harald Rønneberg til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SKRYTER AV NRK-SKAVLAN: - Vi kjenner Fredrik godt, og han er en utrolig flink programleder! Det var veldig gøy å være gjest hos ham og se hvordan hans program fungerer på innsiden, sier Thomas Numme og Harald Rønneberg til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Thomas Numme og Harald Rønneberg nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag 9. september braker det løs med en ny sesong av TV 2-suksessen «Senkveld med Thomas og Harald». I en årrekke har Thomas Numme og Harald Rønneberg blitt knyttet til og sammenlignet med den mannen som regnes som TV2-radarparets største konkurrent, Fredrik Skavlan.

Én gang har Thomas og Harald vært gjester hos NRKs populære talkshow-vert. Det skjedde 10. mars 2006. Motsatt vei har Skavlan gått - én gang - i september 2008, da han, sammen med Unni Lindell, var i «Senkveld»-studio for å snakke om deres bokprosjekt «Nifse Nella».

- Det var noen år siden, for jeg husker at Fredrik sa at vi var gjester i program nummer 200. Vi kjenner Fredrik godt, og han er en utrolig flink programleder! Det var veldig gøy å være gjest hos ham og se hvordan hans program fungerer på innsiden, forteller Thomas og Harald til Seher.no.

Harald Rønneberg innrømmer at besøket hos Skavlan førte med seg mer enn en hyggelig prat.

- Vi tok med oss alle hans skitne triks og puttet inn i vårt, sier han lattermildt.

- Hvordan er egentlig konkurransen mellom dere? Er den like intens som folk vil ha det til?

- Nei, det er mer en skapt konkurranse det der, vi går jo ikke samtidig engang. Eller... Litt samtidig da, mener Thomas, mens hans kollega med ett blir litt mer alvorlig.

- Neida, men vi er jo et lite land, og kjemper til tider om de samme gjestene og slikt. Sånn sett er det jo en konkurranse. Men den konkurransen er sunn. Dette vil han sikkert ikke høre, men han gjør oss bedre.

- Litt urettferdig at Skavlan sendes i både Sverige og Norge?

- Vi trives i Norge, vi. Jeg tror at hvis vi hadde blitt vist i Sverige hadde vi fått juling, sier Thomas og Harald til Seher.no.

«Senkveld med Thomas og Harald» har sesongpremiere på TV 2 fredag 9. september klokka 22.15, mens «Skavlan» har premiere på NRK1 fredag 16. september klokka 21.25. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette vil gi en helt annen stemning  

Se video med Thomas Numme og Harald Rønneberg her:[obj:media:9935]