- Vi tilbringer veldig mye tid sammen

Marita Traaen og Steinar Johansen synes det er hyggelig å være kjærester både på jobb og i privatlivet.

TV-PAR: Steinar Johansen og Marita Traaen spiller sammen i «Hotell Cæsar», og er kjærester på hjemmebane.  Foto: Stella Pictures
TV-PAR: Steinar Johansen og Marita Traaen spiller sammen i «Hotell Cæsar», og er kjærester på hjemmebane. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år ble det kjent at «Hotell Cæsar»-skuespillerne Marita Traaen (18) og Steinar Johansen (22) hadde funnet tonen også privat. De unge stjernene som spiller Runa Jørgensen og Tom Lycke i den populære TV-serien ble forelsket under innspilling. I mai flyttet de sammen til en leilighet på Grünerløkka i Oslo. Paret synes det går helt fint å jobbe og bo sammen.

- Det er bare fint. Vi tilbringer veldig mye tid sammen, men det går bra. Ofte blir det mye pugging til neste dag med nye scener, sier Traaen til Seher.no.

Det unge paret har blitt godt kjent i Norge etter rollene i «Cæsar», og blir ofte gjenkjent på gaten. Traaen synes ikke det er slitsomt, men tar oppmerksomheten som en kompliment.

- Man blir vant til at folk kjenner deg igjen, og det er ikke noe problem. Det er bare hyggelig, det viser at folk ser på deg, sier hun.

Til våren venter nye intriger og mer dramatikk på Norges favoritthotell. Marita og Steinar lover mye spenning på TV-skjermen.

- Det blir masse dramatikk og kjærlighet, sier Johansen.

Kjæresten legger til at også nye karakterer vil skape problemer på hotellet. 

- Det kommer to nye ungdommer som lager intriger, avslører Marita.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vi er for unge til å få barn  

Se videointervju her:[obj:media:10393]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer