- Vi tenker bare på Aksel nå

Haugesund-premieren av «Hodejegerne» kan bli avlyst etter at Aksel Hennies bror døde.

SØRGER: Aksel Hennie er i sorg etter at broren døde i en ulykke onsdag. Foto: FameFlynet Norway
SØRGER: Aksel Hennie er i sorg etter at broren døde i en ulykke onsdag. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
SEHER.NO:  Aksel Hennie-filmen «Hodejegerne» skal etter planen lanseres med visninger og pressekonferanse under filmfestivalen i Haugesund neste uke.

Men etter at Aksel Hennie onsdag fikk beskjed om at hans bror Annan hadde omkommet i en fallskjermulykke, er det nå usikkert om han drar til Haugesund.

«Hodejegerne»-produsent Asle Vatn sier til Seher.no at det foreløpig ikke er bestemt om lanseringen skal utsettes eller visningene vil foregå som planlagt.

- Vi tenker bare på Aksel. Dette er veldig vondt, sier Vatn til Seher.no.

Vatn sier han ikke har vært i kontakt med Hennie etter ulykken. Han utelukker imidlertid ikke at lanseringen kan bli utsatt

- Akkurat nå står visningene oppsatt som planlagt, men alt er usikkert. Vi vet ikke hva som vil skje ennå, sier han til Seher.no.

Aksels samboer, popartisten Tone Damli Aaberge, skulle etter planen opptre fredag i Harstad, men har avlyst sin konsert, ifølge Harstad Tidende.

Det er en tragisk hendelse og vi sender våre varmeste tanker og medfølelse til Tone Damli og hennes familie, sier festivalsjef Jan Santocono til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Aksel Hennies bror døde i fallskjermulykke