FOTBALLFRUE: Caroline Berg Eriksen er gift med fotballspiller Lars-Kristian Eriksen. Her er paret fotografert på Vixen Blog Awards i januar. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FOTBALLFRUE: Caroline Berg Eriksen er gift med fotballspiller Lars-Kristian Eriksen. Her er paret fotografert på Vixen Blog Awards i januar. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Vi tenker at det holder med ett barn til

Blogger Caroline Berg Eriksen åpnet opp om familieforøkelse.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hver dag får toppbloggerne tilsendt flere titalls spørsmål i kommentarfeltene og via mail, av lesere som lurer på stort og smått om bloggernes hverdag og privatliv - som ikke kommer godt nok frem på bloggen. 

Caroline Berg Eriksen (29), tidligere «Fotballfrue», samler opp de mest relevante spørsmålene hun får inn, og lager et videoblogg-innlegg hvor hun besvarer disse. Et slik innlegg postet hun på bloggen i begynnelsen av mars, og et av spørsmålene som mange lurer på er hvorvidt hun og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (32) skal ha flere barn:

- Det er veldig mange som spør oss om det, og det har jeg jo vært åpen om før - at vi ønsker at Nelia skal få søsken. Så vi har absolutt tenkt på flere barn, det er helt klart at vi skal ha det, sier hun i videoen.

Se hele videoblogg-innlegget her!

Hun forteller videre at hun i det siste har tenkt at det hadde vært hyggelig med mange barn, men at hun allikevel ser for seg at hun og ektemannen får ett til.

- Jeg synes det er så hyggelig å være mamma og det var veldig fint å gå gravid, og det har jo gått veldig bra, men man vet ikke om man er like heldig neste gang. Men barn er herlige, og de gir så mye ekstra til livet. Jeg trodde ikke at det var sånn før jeg ble mamma selv. Nå som jeg vet hvor herlig det er å være foreldre, så er det ikke tvil i mitt hode, hjerte eller sinn om at jeg ønsker å få flere barn. 

- Men vi tenker at det holder med ett barn til.

Saken fortsetter under bildet

FORELSKET: Ekteparet drømmer om et barn til. Her fra jubileumsfesten til underholdingsprogrammet «Skal vi danse» - som i 2014 feiret 10 år. Caroline var med som deltaker samme år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Ekteparet drømmer om et barn til. Her fra jubileumsfesten til underholdingsprogrammet «Skal vi danse» - som i 2014 feiret 10 år. Caroline var med som deltaker samme år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Angrer på «fire dager etter fødselen»-bilde

Det var i 2013 at hun og Odd grenland-spilleren Lars-Kristian ble foreldre for første gang, da lille Nelia kom til verden i slutten av november

Caroline fikk både ris og ros da hun bare fire dager etter fødselen la ut et bilde av sin flate mage på bloggen- som fikk massiv internasjonal oppmerksomhet - og sørget for at Caroline ble intervjuet på selveste «Good morning America».

29-åringen har i ettertid uttalt på bloggen at hun angrer på at hun la ut bildet:

«Jeg synes det er synd at noen tror det er et pr-stunt, for om jeg kunne gjort dette om igjen, hadde jeg ikke postet det. Det har vært så mye styr og jeg har hatt mobilen av i over én uke. Men for all del, jeg føler likevel at jeg har fått frem poenget mitt, uansett hva jeg gjør er det jo feil. Jeg så feil ut da jeg var gravid, før graviditeten og nå etter», skrev hun i desember 2013.

Caroline og Lars-Kristian giftet seg 19. juni 2010 i Landvetter kirke i Sverige.

LES OGSÅ: Caroline Berg Eriksen har kuttet ut den strenge lavkarbo-dietten

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer