Tom Hanks:

- Vi tar en dag om gangen

Skuespilleren deler oppdatering fra corona-isolasjon.

CORONASMITTET: Tom Hanks og kona, Rita Wilson, sitter i isolasjon på et sykehus i Queensland i Australia. Foto: NTB Scanpix
CORONASMITTET: Tom Hanks og kona, Rita Wilson, sitter i isolasjon på et sykehus i Queensland i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til torsdag delte «Forrest Gump»-skuespillerenTom Hanks (63) et innlegg på Instagram der det kom frem at både han og kona, Rita Wilson (63), hadde testet positivt for coronaviruset i Australia.

Nå deler han en oppdatering med fansen i et nytt innlegg.

«Hei, folkens. Rita og jeg vil takke alle her Down Under (Australia, journ. anm.), som tar så godt vare på oss. Vi har Covid-19 og er i isolasjon så vi ikke sprer det til noen andre», åpner han innlegget med, og legger til at det finnes flere folk som kan få store konsekvenser av å bli smittet.

Videre oppfordrer skuespilleren alle til å følge rådene som blir gitt.

«Vi tar det en dag om gangen. Det er ting vi alle kan gjøre for å komme gjennom dette ved å følge rådene fra eksperter, og ta vare på oss selv og hverandre. Husk at til tross for de aktuelle hendelsene, er det ingen som gråter i baseball»..

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer