Tom Hanks:

- Vi tar en dag om gangen

Skuespilleren deler oppdatering fra corona-isolasjon.

CORONASMITTET: Tom Hanks og kona, Rita Wilson, sitter i isolasjon på et sykehus i Queensland i Australia. Foto: NTB Scanpix
CORONASMITTET: Tom Hanks og kona, Rita Wilson, sitter i isolasjon på et sykehus i Queensland i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til torsdag delte «Forrest Gump»-skuespillerenTom Hanks (63) et innlegg på Instagram der det kom frem at både han og kona, Rita Wilson (63), hadde testet positivt for coronaviruset i Australia.

Nå deler han en oppdatering med fansen i et nytt innlegg.

«Hei, folkens. Rita og jeg vil takke alle her Down Under (Australia, journ. anm.), som tar så godt vare på oss. Vi har Covid-19 og er i isolasjon så vi ikke sprer det til noen andre», åpner han innlegget med, og legger til at det finnes flere folk som kan få store konsekvenser av å bli smittet.

Videre oppfordrer skuespilleren alle til å følge rådene som blir gitt.

«Vi tar det en dag om gangen. Det er ting vi alle kan gjøre for å komme gjennom dette ved å følge rådene fra eksperter, og ta vare på oss selv og hverandre. Husk at til tross for de aktuelle hendelsene, er det ingen som gråter i baseball»..

Innlegget har i skrivende stund fått nesten én og en halv million likerklikk, og i kommentarfeltet er det flere som ønsker duoen god bedring.

Takker for støtten

Hanks og kona er i utgangspunktet i Australia for å spille inn en film om livet til Elvis Presley - der Hanks har rollen som Presley's manager, Tom Parker, ifølge avisa New York Times.

Produksjonen skulle begynne mandag, og produksjonsselskapet Warner Bros. har bekreftet at en i produksjonen har testet positivt for coronaviruset, skriver Deadline.

Etter at det ble kjent at Tom Hanks og kona var smittet av viruset, delte skuespillerens sønn, Colin Hanks (41) et innlegg på Instagram der han takket for støtten familien har fått, samt helsevesenets innsats.

«Vi er så takknemlige for støtten fra alle. Foreldrene mine får utmerket støtte i Australia, og det går etter forholdene bra med dem (de er ved godt mot)», skrev han.

«Til tross for at jeg er i Los Angeles og ikke har sett dem på over tre uker, har vi vært i kontakt hele tida, og er sikre på at de vil bli bedre», la han til.

Oppfordres til karantene

Onsdag hadde Australia påvist mer enn 120 tilfeller av coronaviruset, og ifølge NTB har myndighetene i Queensland opplyst at det foretas smittesporing av alle som har vært i nærkontakt med Hanks og Wilson.

Disse oppfordres til å sette seg selv i karantene inntil videre.

LES OGSÅ: - Åpnet seg uten å vite til hvem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer