Tom Hanks:

- Vi tar en dag om gangen

Skuespilleren deler oppdatering fra corona-isolasjon.

CORONASMITTET: Tom Hanks og kona, Rita Wilson, sitter i isolasjon på et sykehus i Queensland i Australia. Foto: NTB Scanpix
CORONASMITTET: Tom Hanks og kona, Rita Wilson, sitter i isolasjon på et sykehus i Queensland i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til torsdag delte «Forrest Gump»-skuespillerenTom Hanks (63) et innlegg på Instagram der det kom frem at både han og kona, Rita Wilson (63), hadde testet positivt for coronaviruset i Australia.

Nå deler han en oppdatering med fansen i et nytt innlegg.

«Hei, folkens. Rita og jeg vil takke alle her Down Under (Australia, journ. anm.), som tar så godt vare på oss. Vi har Covid-19 og er i isolasjon så vi ikke sprer det til noen andre», åpner han innlegget med, og legger til at det finnes flere folk som kan få store konsekvenser av å bli smittet.

Videre oppfordrer skuespilleren alle til å følge rådene som blir gitt.

«Vi tar det en dag om gangen. Det er ting vi alle kan gjøre for å komme gjennom dette ved å følge rådene fra eksperter, og ta vare på oss selv og hverandre. Husk at til tross for de aktuelle hendelsene, er det ingen som gråter i baseball»..

Innlegget har i skrivende stund fått nesten én og en halv million likerklikk, og i kommentarfeltet er det flere som ønsker duoen god bedring.

Takker for støtten

Hanks og kona er i utgangspunktet i Australia for å spille inn en film om livet til Elvis Presley - der Hanks har rollen som Presley's manager, Tom Parker, ifølge avisa New York Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer