TUNGT: Liam Neeson innrømmer at han og familien fortsatt tar tapet av Natasha svært tungt. Her er han med Natashas mor, Vanessa Redgrave.  Foto: All Over Press
TUNGT: Liam Neeson innrømmer at han og familien fortsatt tar tapet av Natasha svært tungt. Her er han med Natashas mor, Vanessa Redgrave. Foto: All Over PressVis mer

- Vi tar det én dag av gangen

Liam Neeson snakker for første gang ut om konas bortgang...

SEHER.NO: Det var i mars i år at Hollywood-stjernen Liam Neeson (57) mistet sin kone, Natasha Richardson, i dramatisk skiulykke i Canada.

Skuespillerinnen var på ferie med sønnene Michael (14) og Daniel (12), da hun falt og slo hodet mens hun sto alpint.

Richardson hadde ikke på seg hjelm, og selv om hun virket i fin form kort tid etter ulykken, førte skadene tilslutt til hjerneblødning og død for skuespillerinnen.

Siden ulykken har både Neeson og sønnene holdt svært lav profil, og selv om skuespilleren gikk tilbake på jobb kort tid etter konas bortgang, var han tydelig preget av sorgen.

I sitt første intervju siden mars, forteller skuespilleren at han fortsatt har det fryktelig vondt, skriver Contactmusic.com.

- Det går greit, men vi tar det én dag av gangen, sa han under intervjuet med "Good Morning America" denne uken.

Nylig fikk Neeson innvilget statsborgerskap i USA, og innrømmet at han og familien har satt utrolig stor pris på det amerikanske folks støtte i den tunge tiden.

- Vi får fortsatt helt fantastiske kondolansebrev fra det amerikanske folk. Det er veldig, veldig rørende. Det er også del av grunnen til at jeg nylig bestemte meg for å bli amerikansk statsborger. Jeg ble født i Nord-Irland, men Amerika har vært veldig bra for meg. Jeg er fortsatt en stolt irer, men jeg har blitt amerikansk statsborger og er veldig stolt av det, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Er dette familiens forbannelse?