RUNDLURT: Osmond hevder at han og brødrene ble lurt for mer enn 600 millioner kroner av sine egne ansatte da de var på toppen av karrieren. Foto: Stella Pictures
RUNDLURT: Osmond hevder at han og brødrene ble lurt for mer enn 600 millioner kroner av sine egne ansatte da de var på toppen av karrieren. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi tapte over 600 millioner

Jimmy Osmond og hans berømte brødre ble rundlurt av sine egne rådgivere.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jimmy Osmond (50), som slo gjennom i ung alder og hadde stor suksess sammen med brødrene sine med den populære gruppen The Osmonds, snakker nå ut om karrieren.

Osmond forteller at på tross av det enorme antall solgte plater, var ikke det noe som gjorde han og brødrene rike.

- Vi var bra til å underholde, ikke på forretninger, sier han til The Daily Telegraph.

Når Jimmy var ni år gammel, i 1972, slapp han singelen «Long Haired Lover from Liverpool», som ble en enorme hit. Men noen penger så aldri Osmond.

- Jeg tjente ikke et øre på det. Bransjen vår er ikke rettferdig. Da den singelen kom ut så fikk jeg ingenting, forteller popstjernen.

På tross av at Jimmy ble svindlet for enorme summer av personer som var ansatt for å passe på han og brødrenes økonomi, er det ikke noe stjernen bruker mye tid på å sørger over i dag.

- Vi tapte over 600 millioner kroner, i dagens verdi, men det er faktisk det beste som har hendt brødrene mine og meg. Det fikk oss til å virkelig sette pris på hvordan man håndterer penger, og det tvingte oss til å legge om fokus, sier Osmond til avisen.

I dag driver Jimmy Osmond sitt eget plateselskap og tjener mer penger på musikken enn det han gjorde da han var på toppen av sin egen karriere.

LES OGSÅ:  Rundstjålet av frekke tyver