FORSKJELLIGE VISJONER:  Tommy Steine sier at uenigheten om programmets profil førte til at han og HC Andersen ikke jobbet i samme lokaler da de i 2001 jobbet som programledere for TV 2-programmet «Senkveld» Foto: Scanpix/Stella
FORSKJELLIGE VISJONER: Tommy Steine sier at uenigheten om programmets profil førte til at han og HC Andersen ikke jobbet i samme lokaler da de i 2001 jobbet som programledere for TV 2-programmet «Senkveld» Foto: Scanpix/StellaVis mer

- Vi tålte ikke trynet på hverandre

Tommy Steine og HC Andersens kameratslige tone på TV var spill for galleriet.

SEHER.NO: Tommy Steine (41) har i løpet av de siste årene blitt en av Norges mest profilerte TV-personligeheter, takket være sin deltagelse i populære programmer som «Tommys popshow», «Allsang på grensen» og kjendisversjonen av «71 grader nord».

Men til bladet FHM sier komikeren at alt ikke gikk like knirkefritt, da han i 2001 startet opp TV 2s populære program «Senkveld» med radioprofilen HC Andersen. Duoen ledet fredagsprogrammet i to år, før de ble erstattet av dagens programledere Thomas Numme og Harald Rønneberg.

Tommy svarer bekreftende på bladets spørsmål om at de to ikke tålte trynet på hverandre.

- He he. Det stemmer det. Det var vel ikke bare jeg som var vanskelig der, men vi ville to forskjellige ting. Jeg skrev jo det konseptet. Der og da hadde jeg en klar idé i hodet om hvordan et talkshow skulle være. HC ville bli den nye Skavlan, men dit ville ikke jeg.

Forholdet skal ha blitt så anstrengt at de to valgte å jobbe hver for seg.

- Redaksjonsmøtene var splittet, han hadde aktualitetsredaksjonen, mens jeg hadde humorredaksjonen. Men jeg var sikkert ikke verdens enkleste å jobbe med altså, sier Steine.

Seher.no har foreløpig ikke lykkes å komme i kontakt med HC Andersen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Gikk ned ni kilo på TV