- Vi synes alle at prompehumor er gøy

Kjendisene strømmet til med barna på den røde løperen da premieren av «Doktor Proktors tidsbadekar» hadde premiere.

KINOAKTUELLE: Atle Antonsen og Gard B. Eidsvold har to av hovedrollene i filmen. De gledet seg til premieren med barn og foreldre. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
KINOAKTUELLE: Atle Antonsen og Gard B. Eidsvold har to av hovedrollene i filmen. De gledet seg til premieren med barn og foreldre. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jo Nesbøs (55) bøker om Doktor Proktor er så populære blant barn og foreldre at de også har blitt filmatisert.

Torsdags kveld var det duket for premiere av «Doktor Proktors tidsbadekar» på Klingenberg kino i Oslo.

Filmen er nummer to i serien, og fjorårets «Doktor Proktor prompepulver» ble den tredje mest sette kinofilmen i 2014.

Skuespilleren Jon Øigarden kom sammen med barna Mirella (9) og Filip (11), og hadde store forventninger før visningen startet.

- Vi har sett den første filmen. Det var skikkelig morsom, og vi synes alle at prompehumor er gøy, fortalte han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Komiker og skuespiller Helén Vikstvedt (51) spiller i filmen og hadde med seg ektemannen Tony Totino og datteren Sunniva (10).

- Det blir gøy å se filmen. Jeg gleder meg mest til å se mamma. Jeg har ikke sett henne med kostymet, men hun har sendt meg bilder fra innspillingen, sa en forventningsfull datter.

 

- Dette er noe av det morsomste jeg har gjort noen gang. Jeg gleder meg til å vise det til familien, smilte Helén.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer