NYFORELSKET: Julia forteller at hun og ektemannen fremdeles oppfører seg som nygifte selv etter 11 års ekteskap. Foto: FameFlynet
NYFORELSKET: Julia forteller at hun og ektemannen fremdeles oppfører seg som nygifte selv etter 11 års ekteskap. Foto: FameFlynetVis mer

- Vi svever på en rosa sky

Julia Roberts og ektemannen er fortsatt like nyforelsket etter 11 år.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Julia Roberts (46) er fremdeles nyforelsket i ektemannen Daniel Moder (44) etter 11 års ekteskap.

«August: Osage County»-stjernen forteller at hun nesten ikke kan forstå at det har gått 11 år siden hun giftet seg med kamermannen.

Paret, som har tvillingene Hazel Patricia (9) og Phinnaeus «Finn» Walter (9), og yngstesønnen Henry Daniel (6) sammen, føler seg fremdeles som nygifte.

- 11 år føles ut som 11 minutter. Det har gått så utrolig fort. Det er egentlig bare alle disse barna i huset som viser at tiden har gått. Foruten det svever vi fremdeles på en rosa sky, sier Roberts ifølge Contactmusic.com.

TRIO: Julia Robert og Daniel Moders tre barn Hazel, Finn og Henry fotografert med barnepikene i New York etter å ha sett Broadway-stykket The Lion King i 2012. Foto: All Over Press
TRIO: Julia Robert og Daniel Moders tre barn Hazel, Finn og Henry fotografert med barnepikene i New York etter å ha sett Broadway-stykket The Lion King i 2012. Foto: All Over Press Vis mer

46-åringen, som nylig ble Oscar-nominert, har trappet ned karrieren etter hun ble mor og nekter å la barna se filmene hennes. Det inkluderer familiefilmen «Mirror, Mirror», der hun spiller en ond dronning som mobber Snøhvit, som spilles av Lily Collins.

- Det er morsomt. Nå som barna mine begynner å forstå hva jeg jobber med, så trapper jeg ned. Det blir en litt merkelig og rar samtale når vi snakker om det, forteller Julia og fortsetter:

- Da «Mirror, Mirror» kom ut så mange av vennene deres filmen. Da var det også naturlig at spørsmålet «Hvorfor kan ikke vi se den?» kom. Jeg sa: «Vel, jeg har ikke lyst til at dere skal se en film der mamma slår søte Lily i ansiktet og dra henne i håret». Noe de godtok, sier filmstjernen.

Julia Roberts og Daniel Moder giftet seg på USAs grunnlovsdag 4. juli i 2002.

LES OGSÅ:     Julia Roberts benekter at hun er gravid