John Carew og Pernille Juvodden:

- Vi storkoser oss

De nybakte foreldrene møtte opp på «a-ha The Movie»-løperen torsdag kveld.

DATE: John Carew og Pernille Juvodden på filmpremiere på Colosseum i Oslo torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DATE: John Carew og Pernille Juvodden på filmpremiere på Colosseum i Oslo torsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det klart for festpremiere av musikkdokumentaren «a-ha The Movie», en film om ingen ringere enn Morten Harket (61), Magne Furuholmen (58) og Paul Waaktaar-Savoy (59) fra den ikoniske popgruppa a-ha.

Den røde løperen var rullet ut foran den historierike kinobygningen Colosseum kino i Oslo, og en rekke kjente fjes hadde tatt turen for å få med seg filmen om Norges aller mest kjente band.

Barnefri

Blant de oppmøtte var John Carew (41) og Pernille Juvodden (25), som tidligere i år ble foreldre til en liten jente - parets første felles barn. Carew har også en sønn fra et tidligere forhold.

Torsdag kveld var det imidlertid tid for litt barnefri, da Carew og Juvodden troppet opp på rød løper og filmpremiere.

Flere kjente ansikter møtte også opp for anledningen, deriblant Per Heimly (49) og skuespiller Andrea Bræin Hovig (48).

Sistnevnte har ikke det næreste forholdet til a-ha, men var først og fremst til stede for å støtte sin produsentvenn Thomas Robsahm (57), som har produsert filmen sammen med Yngve Sæther. Robsahm har også regissert filmen.

STØTTE: Andrea Bræin Hovig møtte opp først og fremst for å støtte filmens produsent Thomas Robsahm. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STØTTE: Andrea Bræin Hovig møtte opp først og fremst for å støtte filmens produsent Thomas Robsahm. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
GOD STEMNING: Per Heimly og Knut Erik Jensen ankom premieren sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GOD STEMNING: Per Heimly og Knut Erik Jensen ankom premieren sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Som nevnt var også John Carew og Pernille Juvodden til stede. Da Se og Hør tok en prat med kjæresteparet før filmen, var det store smil å se på både Juvodden og Carews ansikter.

MORSROLLEN: Triana Iglesias avslørte at hun hadde blitt mamma tidligere i år, nå åpner hun opp om morsrollen. Reporter: Kine Falch Video: Madeleine Liereng. Vis mer

Trives

Duoen hadde nemlig tatt noen timers pause fra småbarnslivet for å pleie kjærligheten på kinopremiere. Det blir mindre tid til slikt når de har en fem måneder gammel baby hjemme.

PÅ PREMIERE: John Carew og Pernille Juvodden var klare for å få med seg «a-ha The Movie»-premieren på Colosseum kino i Oslo. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PÅ PREMIERE: John Carew og Pernille Juvodden var klare for å få med seg «a-ha The Movie»-premieren på Colosseum kino i Oslo. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Hvordan er småbarnslivet?

- Veldig, veldig bra! Vi koser oss, sier Juvodden, som får støtte av kjæresten.

- Vi storkoser oss. Klart, det er jo en ny hverdag, men så er det også veldig hyggelig å kunne ta seg en tur ut og kose seg litt, sier Carew.

Planene for høsten har ikke paret helt spikret. De er imidlertid ikke i tvil om at den vil bli dominert av baby.

- Vi har jo en baby som vokser veldig mye hver dag, som vi skal kose oss med, også får vi se om vi blir mest i Norge eller i utlandet, sier Carew videre.

Vanskelig graviditet

Svangerskapet var ikke bare enkelt for Juvodden, som en måned før fødselen, altså i februar, kunne avsløre at hun har hatt borreliose, også kalt Lyme disease.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og Prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. https://www.seher.no/kongelig/letter-pa-sloret-om-vennskapet-til-prins-william/70768279 Vis mer

Det delte hun selv på Instagram, samtidig som det kom frem at hun har endometriose og lavt stoffskifte. Kort tid før termin i mars testet hun også positivt for corona.

Overfor Se og Hør fortalte influenseren at det var kjedelig å bli smittet, da hun hadde vært så forsiktig - spesielt så tett opptil termin.

- Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan ha fått det. Foreløpig kjennes det ut som en vanlig forkjølelse eller influensa, så håper bare det ikke utvikler seg noe mer, og at det går raskt over, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: - Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer