Cecilie Skog:

- Vi sto for langt fra hverandre

Eventyreren åpner opp om tiden etter bruddet.

SINGEL: Eventyrer og polfarer Cecilie Skog og ekskjæresten Aleksander Gamme gjorde det slutt i 2018. Nå forteller Skog om livet som singel i et nytt intervju med KK. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Eventyrer og polfarer Cecilie Skog og ekskjæresten Aleksander Gamme gjorde det slutt i 2018. Nå forteller Skog om livet som singel i et nytt intervju med KK. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar 2019 ble det kjent at eventyrerne Cecilie Skog (45) og Aleksander Gamme (43) hadde gått hver til sitt etter nesten fem år sammen. Det kunngjorde eksparet på Instagram. I innlegget kom det frem at duoen tok beslutningen om å gjøre det slutt høsten 2018, og at de skiltes som gode venner.

Sammen har de barna Vilja (5) og Vega (3).

Til tross for bruddet har Skog og Gamme fortsatt en god tone, og i fjor hyllet Gamme den tidligere kjæresten i et innlegg i sosiale medier - i anledning hennes 45-årsdag.

Skog har vært heller ordknapp om bruddet med Aleksander Gamme, og kun uttalt seg i korte kommentarer med pressen. Nå snakker hun imidlertid ut om singeltilværelsen og tiden etter at det ble slutt i et nytt intervju med KK.

- Vi fant ut at vi ønsket oss ulike tilværelser. Min utferdstrang er blitt mindre etter at barna kom. Og det påvirker jo hvordan man ser for seg et familieliv. Vi forsøkte å finne ut av det og gikk i samlivsterapi for å få hjelp, men kom frem til at vi sto for langt fra hverandre. Vi fungerer mye bedre som venner, sier hun i intervjuet.

- Tar tid å venne seg til

Skog forteller videre at hun og Gamme fortsatt har en nær relasjon og at de bor bare et steinkast unna hverandre, av hensyn til barna. Likevel innrømmer hun at det har vært en overgang å bli singel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer