PÅ RØVERTOKT: Bård Tufte Johansen og Harald Eia hevder de har gått fra å rappe kontorrekvisita til å lure til seg gratis lunsjer etter at de startet for seg selv i firmaet Funkhauser. Foto: Per Ervland, Seher.no
PÅ RØVERTOKT: Bård Tufte Johansen og Harald Eia hevder de har gått fra å rappe kontorrekvisita til å lure til seg gratis lunsjer etter at de startet for seg selv i firmaet Funkhauser. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer

- Vi stjeler mat fra kantina

Livet som frilansere er ikke helt som vanlig for Bård Tufte Johansen og Harald Eia.

Se video med Bård Tufte og Johansen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Selv om de stortrives på egne ben i sitt nye selskap Funkhauser, innrømmet komikerne Bård Tufte Johansen og Harald Eia at det er en ting de savner fra sitt gamle arbeidssted NRK.
 
- Vi savner NRK-kantina. Vi savner lunsjene med Radioresepsjonen, Thomas Seltzer og Fredrik Skavlan. Der kan vi teste ideer og sånn. Nå er det litt stusselig hos oss, men det er veldig fritt da.

- Nå kan vi herse med folk fordi vi er sjefer. Det fikk vi ikke lov til før, sier Bård Tufte Johansen til Seher.no.


Harald Eia sier med et smil at de heller ikke har muligheten lenger til å ta med oss gratis kontorrekvisita hjem.

- Nå er det ikke noe gøy å stjele, for det går ut over oss selv, lo han, da de to presenterte sitt kommende talkshow «Storbyliv» på NRKs høstlansering onsdag.

Helt ferdig med tyvtriksene er imidlertid de to spøkefuglene ikke. Selv om de er ute av NRK-systemet, avslører de to hvordan fortsatt sikrer seg billig kantinemat til lunsj.

- Et av de andre firmaene i bygget har kantine, så vi sender inn en hos oss som ser ut som han jobber der, og han tar med mat til oss. Så vi får fortsatt stjålet littegrann. Men vi sier ikke hvilket firma det er, ler de.

De to avslører også at det å satse på egen hånd også har påvirket dem politisk.

- Etter at vi begynte for oss selv, har vi for eksempel blitt mye mer høyrevridde og hisser oss opp over ting som arbeidsgiveravgift, sier Eia til Seher.no.

LES OGSÅ:
Er dette den nye Oslo-losen?

Se hvordan det gikk da Bård og Harald «overfalte» Seher.nos reporter:[obj:media:8820]