<strong>TYVERI PÅ FERIE:</strong> Kim Kardashian avslører en oppsiktsvekkende historie fra tenårene som utspant seg under en feire på Hawaii sammen med lillesøster Khloé Kardashian. Foto: NTB scanpix
TYVERI PÅ FERIE: Kim Kardashian avslører en oppsiktsvekkende historie fra tenårene som utspant seg under en feire på Hawaii sammen med lillesøster Khloé Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim og Khloé Kardashian:

- Vi stjal designersolbriller som tenåringer

Da det ikke var noen ansatte i butikken, tok Kardashian-søstrene sjansen.

Publisert

Det dukker stadig opp nye, oppsiktsvekkende detaljer om den verdenskjente Kardashian-familien, og selv om man skulle trodd at familien med den enorme formuen kan kjøpe seg hva enn de måtte ønske, viser det seg at enkelte ikke er ukjente for fenomenet nasking.

Nå har det nemlig dukket opp en morsom historie fra Kim Kardashian (38), der hun avslører at hun og lillesøsteren Khloé Kardashian (34) har en noe småkriminell bakgrunn.

Stjal Dior-solbriller

Realitystjernen markedsfører for tiden sin egen solbrillekolleksjon, som hun har laget i samarbeid med det tyske brillemerket Carolina Lemke, og i den anledning har hun fortalt historien om den gangen Khloé stjal et par solbriller på ferie.

<strong>REALITY:</strong> Kim og Khloé Kardashian tjener enormt på familiens realityserie. I tenårene skal de to imidlertid ha sneket til seg eksklusive solbriller. Her i 2015. Foto: NTB Scanpix
REALITY: Kim og Khloé Kardashian tjener enormt på familiens realityserie. I tenårene skal de to imidlertid ha sneket til seg eksklusive solbriller. Her i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi var på Hawaii, og der var det en Christian Dior-butikk som ingen jobbet i. Altså, det var ingen der, det var en helt tom butikk, sier Kim til Bustle og fortsetter:

- Khloé ville så inderlig ha et par Christian Dior-solbriller, så hun tok dem, og vi gikk ut av butikken.

Kim avslører ikke hvor gamle de to var på tidspunktet da tyveriet fant sted, men forteller at det var i tenårene. Det er heller ikke kjent hvor mye Dior-solbrillene som ble stjålet kostet den gangen, men i dag ligger de eksklusive brillene på alt mellom 2500 og 6000 kroner.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Morsom hendelse

Selv om det ikke fremgår tydelig hvorvidt søstrene stjal hvert sitt par eller nøyde seg med ett, fortsetter Kim med å fortelle at hun fortsatt har solbrillene i samlingen sin.

- Disse solbrillene var alt. Jeg har dem fortsatt den dag i dag, og de var så artige. Så søte, sier hun.

Det virker ikke som at stjernen angrer på tyveriet, og hun beskriver hendelsen som «svært morsom».

- Vi tenkte, dette er sykt. Jeg tror de ansatte må ha vært på badet eller ikke vært helt til stede den søndagen. Jeg aner ikke hva historien bak det var, men det var veldig morsomt, forteller Kim.

I anledning den nye solbrillekolleksjonen, har realitystjernen den siste tiden sendt ut kloninger av sitt eget ansikt med solbrillene til sine nære og kjære, noe flere kjendiser har delt i sosiale medier.

Det var ingen ringere enn Kims ektemann Kanye West som sto bak ideen om å klone ansiktet til kona.

Khloé Kardashian har hittil ikke uttalt seg om søsterens avsløring.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian røpte denne uken mulig navn på det kommende barnet, og navnet overrasker! Vis mer

Store formuer

Historien om at Khloé stjal et par Dior-solbriller kommer nok overraskende på mange, med tanke på Kardashian-familiens inntekt.

At den verdenskjente familien har inntekt så det holder, er intet nytt. I fjor ble det kjent at Kim tjente en svimlende sum av 41 millioner kroner på bare fem minutter.

Da Forbes i fjor sommer la ut den prestisjetunge listen over USAs rikeste «selfmade» kvinner, lå yngstemann Kylie Jenner (21) på en god 27. plass. Storesøster Kim var imidlertid nede på en 54. plass, men ligger likevel på en 2. plass innad i familien. Det skrev Harper's Bazaar.

Ifølge Forbes har Kylie Jenners selskap en verdi på 900 millioner dollar, eller 7,3 milliarder kroner.

I tillegg har hun 100 millioner dollar, eller 866 millioner norske kroner, i andre selskaper eller som privat formue. Kylie er den yngste dollarmilliardæren noensinne.

Se dette innlegget på Instagram

Three moms and a model

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Ingenting å klage over

Selv om Kim ikke nådde toppen av Forbes' liste, kan hun ikke klage hva gjelder egen inntekt. 38-åringen skal ha en formue på nesten tre milliarder kroner, og mye av inntekten skal komme fra hennes egen merkevare, «KKW Beauty».

I tillegg kommer det mye inntekter fra tv-serien og, i likhet med resten av søstrene, fra det å bare være seg selv - og ikke minst dele sitt liv i sosiale medier.

Da Kim tjente 41 millioner på den samme tiden vi andre bruker på en tannpuss, viste tallene at inntektene kom fra parfymesalg. Takket være hennes store fanskare på sosiale medier har hun heller ikke hatt behov for å bruke en eneste krone på reklame for produktene sine.

Til tross for at ektemannen Kanye West (41) er både artist, designer og produsent, er inntekten hans bare halvparten av sin kones. Han skal likevel ikke lide noen nød, da et overslag av rapperens økonomi ligger på nærmere 1,3 milliarder norske kroner, ifølge Cosmopolitan.

Khloé lider heller ingen nød, skal man tro magasinet. Hun skal være verdt omtrent 340 millioner kroner, og skal ha tjent 127 av millionene bare i løpet av 2016.

LES OGSÅ: I 2003 endret Kardashian-oldemorens liv seg drastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer