Guri Schanke:

- Vi splitter lag

Guri Schanke og Dag Hvaring går hver til sitt.

BRUDD: Guri Schanke og Dag Hvaring har bestemt seg for å gå hver til sitt, etter nesten ti år som par. Her er de fotografert på Kjendisgallaen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Guri Schanke og Dag Hvaring har bestemt seg for å gå hver til sitt, etter nesten ti år som par. Her er de fotografert på Kjendisgallaen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og sanger Guri Schanke (58) melder fredag kveld på sin offentlige Facebook-side at hun og kjæresten, Dag Hvaring, har bestemt seg for å gå hver til sitt.

Paret har vært kjærester siden 2010, men forholdet er altså nå over. Sammen med et bilde av dem to, skriver hun følgende:

«Etter å ha snakket om det en stund er Dag og jeg enige om at vi splitter lag. Det er ingen dramatikk, ingen nye og ingen problemer. Vi er veldig gode venner, vi gjennomfører dette fint sammen og vi har det bra. Så bra man kan ha det i disse corona-tider», skriver hun på Facebook.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes med å få tak i Schanke.

- VELDIG GODE VENNER: Det skal ikke ligge noe dramatikk bak bruddet. Her er de fotografert sammen i 2011, på en premiere. Foto: NTB scanpix
- VELDIG GODE VENNER: Det skal ikke ligge noe dramatikk bak bruddet. Her er de fotografert sammen i 2011, på en premiere. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var i februar 2010 at ble det kjent at den tidligere MGP-vinneren hadde funnet lykken med Dag Hvaring. På tidspunktet jobbet han for selskapet Dinamo Story , som hadde hovedansvaret for eventdelen rundt Melodi Grand Prix. I dag jobber han som EAT-sjef.

Paret, som ble kjent da Schanke var med i MGP og Hvaring jobbet med den norske finalen,var lenge hemmelighetsfulle rundt forholdet. Det var først under Komiprisen høsten 2010, at paret viste sin kjærlighet for offentligheten for første gang.

Schanke var tidligere gift med artisten Øivind Blunck. Paret skilte imidlertid lag i 2008, etter 25 års samliv. De tidligere ektefellene har også barna Edvard og Ludvig sammen. I 2017 ble de besteforeldre, da Edvard fikk en datter.

- Det føles helt fantastisk! Alt gikk bra, og hun er helt nydelig – det er veldig stas, sa Schanke til Se og Hør den gang.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

LES OGSÅ: - Vi stod for langt fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer