- Vi sparer flørten til bak kamera

Disse to skal sjarmere TV-Norge i senk.

TV-KLARE: - Vi har blitt veldig gode venner alle sammen. Og så er det jo stort å få spille med personer som Atle Antonsen da, han er et stort forbilde for meg, forteller Reidar Fredrik Frydenlund og Helen Sommerset Busengdal, som begge skal spille i "D Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no
TV-KLARE: - Vi har blitt veldig gode venner alle sammen. Og så er det jo stort å få spille med personer som Atle Antonsen da, han er et stort forbilde for meg, forteller Reidar Fredrik Frydenlund og Helen Sommerset Busengdal, som begge skal spille i "D Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Torsdag avholdt TVNorge sin høstlansering på Felix kino i Oslo. Og programsjef i TV-kanalen, Eivind Landsverk var en stolt mann da han kunne fortelle at innspillingen av "Den unge Fleksnes" er i full gang. Programmet vil sendes som julekalender i 2010.

- Vi er stolte av og gleder oss veldig til å sette opp julekalenderen "Den unge Fleksnes" i 2010. I flere tiår har Fleksnes underholdt ikke bare det norske folk, men hele det skandinaviske folk. Dette er esset vi har i ermet, fortalte Landsverk under lanseringen.

Marve Fleksnes i Rolv Wesenlunds skikkelse, dukket opp på NRK i 1972 og holdt det gående helt til 2002, selv om man gjorde flere lengre opphold. Likevel ble han raskt en suksess som den selvsentrerte antihelten han skildret. Serien ble også vist i Sverige, Danmark og Island.

- Jeg håper det blir bra, og at folk vil følge med på serien, sier hovedpersonen selv - "den unge Fleksnes - Reidar Fredrik Frydenlund (13) til Seher.no.

Med seg på rollelisten har Frydenlund blant andre Helene Sommerset Busengdal, Atle Antonsen, Ulrikke Døvigen, Elsa Lystad, Marte Engebrigtsen, Jon Øigarden, Finn Schau, Nils Jørgen Jøgge Kaalstad, Lene Kongsvik Johansen og Kim Haugen - i tillegg til at man vil få et lite gjensyn med originalen, selveste Rolv Wesenlund.

I serien spiller Frydenlund forelsket i Veronica, spilt av Helene Sommerset Busengdal (14). Men ifølge dem selv, har de foreløpig ikke opplevd "hete scener" på settet.

- Nei, vi har ikke flørtet på settet, vi sparer oss til vi er bak kamera vi vet du! fleiper de to, som samtidig ikke legger skjul på at de har funnet tonen tross alt.

- Vi har blitt veldig gode venner alle sammen. Og så er det jo stort å få spille med personer som Atle Antonsen da, han er et stort forbilde for meg, forteller Reidar Fredrik.

Akkurat det er Helene Sommerset Busengdal helt enig i.

- Da jeg først møtte Atle, tenkte jeg litt sånn at "Oj, han er jo en kjendis". Men etter hvert ser man jo at han er en helt vanlig person, sier hun.

- Hvordan blir det å bli kjendiser selv da?

- Det er jo morsomt hvis folk kjenner oss igjen på gata, det ville vært utrolig gøy.

Fra før av har 14 år gamle Helene kun litt erfaring fra NRK Super. Reidar Fredrik på sin side, har ingenting i det hele tatt.

- Jeg tror ikke jeg vil bli skuespiller engang, jeg.

- Å? Hva vil du bli da?

- Jeg vil bli sikkerhetsoffiser på hurtigruta, jeg, smiler den svært ordrappe 13-åringen til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring oss på vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kysset på kjendisfest