«Skal vi danse»:

- Vi sover i alle fall sammen

Kjæresten til «Skal vi danse»-deltaker Cengiz Al har ikke sett så mye til kjæresten som hun skulle ønske denne høsten. Likevel vil hun at han skal gi alt på parketten.

STOLT: Cengiz Al er i semifinalen av «Skal vi danse» og til tross for at kjæresten Maiken Blom ser lite til ham, er hun utrolig stolt over 20-åringens innsats i konkurransen. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no
STOLT: Cengiz Al er i semifinalen av «Skal vi danse» og til tross for at kjæresten Maiken Blom ser lite til ham, er hun utrolig stolt over 20-åringens innsats i konkurransen. Foto: Hedda F. Espeli/ Seoghør.no Vis mer
Publisert

NYDALEN (Se og Hør): Lørdag kveld er det semifinale i årets sesong av «Skal vi danse». Stemningen i salen er til å ta og føle på, noe støttespillerne til de gjenværende deltakerne også får kjenne på.

En av dem er «Skam»-stjerne Cengiz Als (20) kjæreste, Maiken Blom (19), som skryter kjæresten opp i skyene. Overfor Se og Hør legger 19-åringen ikke skjul på at hun trolig er mer nervøs enn hovedpersonen selv, før han entrer parketten.

Forventningene til kvelden klarer hun ikke helt å beskrive, men understreker at hun er spent og at hun heier på kjæresten.

- Jeg håper det går bra, men alle er så utrolig flinke i år, sier hun.

Gir alt

På spørsmål om hvordan Cengiz selv har vært denne uken, forklarer Maiken at hun tror han har et avslappet forhold til hele konkurransen. Slik Maiken har oppfattet det, virker kjæresten også innforstått med at det er høyt nivå på årets deltakere.

Konkurransen har de siste ukene tilspisset seg kraftig og Maiken forteller at den siste uken har vært intensiv på dansefronten.

- Nå er det ikke lenge igjen, og jeg tror han ønsker å se tilbake på deltakelsen og tenke at han gjorde det han kunne og at han ga alt, sier hun.

- Vi sover i alle fall sammen, sier hun til Se og Hør for å tegne et bilde av hvor travel hverdagen er.

AVSLØRINGER: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer avslører hvem som tar flest selfier, får mest kjeft fra partneren, og hvem de tror vinner «Skal vi danse». Video: Video: Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Skal på ferie

Når årets sesong er ferdig neste lørdag, vil paret trolig få mulighet til å ta igjen litt kvalitetstid, og ifølge Maiken har de allerede planene klare.

- Vi har snakket om at når dette er ferdig så skal vi ta oss en tur og finne på noe. Så da har vi noe å se fram til, men forhåpentligvis så skal han gi bånn gass enda en uke til.

Neste år skal turtelduene til Afrika sammen og ifølge Maiken ser de veldig frem til dette.

- Vi skal på safari. Så hvis ting er litt tøft om dagen, så prøver jeg å motivere ham til å se fram til turen. Dette er bare for en periode og det er klart det er tøft, men jeg synes han takler hele prosessen ekstremt bra. Jeg er veldig stolt av at han er seg selv. Jeg føler meg som verdens heldigste, sier hun og understreker at Cengiz tar seg tid til både familie og venner, på tross av den travle perioden han er i nå.

Tidligere denne sesongen kunne Maiken også avsløre at hun var stolt av skuespiller-kjæresten.

- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker allerede før han har danset, sa hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Leser frierbrev sammen

Cengiz fikk sitt store gjennombrudd som Yousef i den fjerde og siste sesongen av «Skam» på NRK, og siden den gang har han fått en stor fanskare.

Fans betyr for mange mye meldinger og post, og tidligere har Cengiz avslørt at han leser frierbrev sammen med Maiken.

Når fansen spør, er Cengiz tydelig på at han har kjæreste, og at han derfor ikke er på markedet.

- Jeg sier at jeg har kjæreste, det gjør jeg, men det er fortsatt mange morsomme kommentarer, det er kult for oss begge to, det er morsomt å lese sammen, forklarte han.

LES OGSÅ: Slik sjekket «Skam»-stjernen opp kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer