- Vi sov sammen hver kveld

Dennis og Kristin dyrket kjærligheten på Robinson-øya.

Publisert
Sist oppdatert
ROMANTIKK: Dennis Poppe Thorsen og Kristin E. Gjelsvik fikk mye tid til å dyrke romantikken på Robinson-øya. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
ROMANTIKK: Dennis Poppe Thorsen og Kristin E. Gjelsvik fikk mye tid til å dyrke romantikken på Robinson-øya. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Dennis Poppe Thorsen (21) og Kristin E. Gjelsvik (26) har hatt et av-og-på forhold siden de første gang falt for hverandre under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012.

Tidligere har Seoghør.no avslørt at paret fant tilbake til hverandre under innspillingen av den nye utgaven av «Robinsonekspedisjonen», hvor begge deltar.


I søndagens episode får seerne selv se at paret flørter hett i bølgene utenfor Robinson-stranden i Malaysia.

Mye tid til romantikk

UNGKAR IGJEN: Dennis Poppe Thorsen bekrefter at forholdet til Kristin E. Gjelsvik (t.v.) er over. Her er han inne på Paradise Hotel i 2012. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
UNGKAR IGJEN: Dennis Poppe Thorsen bekrefter at forholdet til Kristin E. Gjelsvik (t.v.) er over. Her er han inne på Paradise Hotel i 2012. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Til Seoghør.no sier de to turtelduene legger ikke de to skjul på at de fikk mye tid til romantikk, men blir kryptiske på spørsmål om de gikk lenger enn å kysse og klemme på hverandre.

- Vi sov sammen hver kveld. Vi bygde oss en liten hytte og hadde litt show. Men om vi hadde sex? Du får vente og se, sier de to med et smil.

I årets sesong konkurrerer tidligere Robinson-deltagere mot tidligere deltagere fra TV3-serien «Paradise Hotel».

Kristin sier de to for øyeblikket ikke beskriver seg selv som kjærester, men utelukker ikke at de to blir sammen igjen i fremtiden.

Saken fortsetter etter bildet.- Nå er vi litt «off». Men boken om oss er ikke ferdigskrevet. Vi er to stadig idioter begge to, som ikke klarer å bestemme oss.

- Når vi får spørsmål om vi kan være gift innen ti år, så sier jeg «kanskje, kanskje ikke», sier Kristin til Seoghør.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl 20.00.

LES OGSÅ: - Robinsongjengen var sure og trangsynte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer