- Vi sov ikke på ti måneder

Solveig Kloppen måtte takke nei til TV-jobb på grunn av familiesituasjonen. Nå gjør hun comeback på fredagskveldene.

SOV IKKE: Solveig kloppen måtte takke nei til å være programleder for et talentshow for et par år siden på grunn av utfordringer på hjemmebane. - Vi sov ikke på måneder uker, sier hun til VG. Foto: Stella Pictures
SOV IKKE: Solveig kloppen måtte takke nei til å være programleder for et talentshow for et par år siden på grunn av utfordringer på hjemmebane. - Vi sov ikke på måneder uker, sier hun til VG. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Solveig Kloppen (40) får med seg programledertalentet Stian Blipp (22) når hun gjør comeback på fredagskvelden på TV 2 med «Norske talenter».

Sist Kloppen ledet et talentshow var i 2006, da hun var programleder for «Idol» på TV 2 sammen med Kåre Magnus Bergh etter å ha ledet det populære TV-programmet i tre sesonger. Siden da har Kloppen gjort «Hjelpekorpset», «Svendsen om Hansen og Jensen» og «Ønskedrømmen» på TV 2.

Fo et par år siden ble Solveig Kloppen spurt om å lede et annet talentshow på TV 2, men da måtte takke nei fordi situasjonen på hjemmebane var for tøff etter at datteren Klara ble født.

- Det viste seg at hun hadde en låsning i ryggen som gjorde at hun ikke sov. Vi sov ikke på ti måneder og alle var helt grå i ansiktet. Det var litt vrient å si nei til en så morsom programlederjobb, men til syvende og sist føltes det ikke så vanskelig. Jeg kunne ikke fungere på jobb når jeg ikke fungerte hjemme, sier Solveig Kloppen til VG.

Nå er Klara snart tre år gammel, og eldstemannen Albert er seks år, og Kloppen er igjen klar for å innta fredagskveldene på TV 2.

- Alt er falt litt mer på plass. Jeg gleder meg til å jobbe på en stor produksjon med masse flinke folk igjen. Norske talenter blir litt som å være på en gøyal og uforutsigbar fest, man vet ikke hva som kommer, sier hun til VG.

Nå gleder Solveig Kloppen seg til å fortelle sønnen om sin nye programlederjobb.

- Han er akkurat blitt stor nok til å være oppe og glede seg over at det er fredag sånn at vi kan se på The Voice sammen. Det er ikke så spesielt for ham at jeg er på TV, men det blir moro likevel. Kanskje han kan få være med på jobb innimellom og sånn, sier Solveig Kloppen til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Blir mamma igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer