- Vi sørger begge over bruddet

Seal og Heidi Klum elsker hverandre fortsatt.

BEHOLDER RINGENE: Seal forteller at gifteringen symboliserer kjærligheten til Heidi Klum, og vil ikke ta den av selv om paret nå skiller seg.  Foto: All Over Press
BEHOLDER RINGENE: Seal forteller at gifteringen symboliserer kjærligheten til Heidi Klum, og vil ikke ta den av selv om paret nå skiller seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Seal nederst i saken!

SEHER.NO: I helgen kom sjokknyheten om at superparet Heidi Klum (38) og Seal (48) skilles etter syv års ekteskap.
 
- Bruddet kom som et sjokk, også for oss. Vi sørger begge over det som har skjedd, sa sangeren ifølge People under et intervju med programleder Ellen Degeneres på mandag.

Skilsmisseryktene har den siste tiden svirret rundt paret, som mandag morgen bekreftet bruddet gjennom en felles uttalelse.

«Vi har vært sammen i syv kjærlige, lojale og lykkelige år, men etter mye ettertanke har vi bestemt oss for å separeres.»

Kilder nær paret har hevdet at de har kranglet mye i det siste, men pressen har også lagt merke til at paret ikke har tatt av seg gifteringene. Seal forteller at ringen betyr mye for ham og at han ikke har planer om å ta den av i nærmeste fremtid.

- Den er et symbol på hva jeg føler for henne. Vi hadde åtte herlige år sammen. Bare fordi man  separeres bør ikke bety at man tar av seg ringen og ikke lenger er knyttet til den personen. Vi er på mange måter knyttet sammen for resten av livet, sa sangeren ifølge People under et intervju med programleder Ellen Degeneres på mandag.

Degeneres spurte «Kiss from a rose»-stjernen om han ville ha på seg ringen for alltid.

- Hvem vet? Akkurat nå føles den komfortabel på hånden min så jeg har ingen planer om å ta den av i nærmeste fremtid.

Ryktene skulle ha det til at supermodellen var lei av ektemannens ville festing, men i en felles uttalelse hevder paret at de har grodd fra hverandre.

«Vi har hatt dyp respekt for hverandre gjennom hele forholdet vårt og fortsetter å elske hverandre, men vi har grodd fra hverandre.»

Paret har barna Henry (6), Johan (5) og Lou (2). Klum har også datteren Leni (7) fra et tidligere forhold.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå bekrefter de bruddet  
Se videointervju med Seal her!


[obj:media:10649]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer