- Vi snakker om sykelig overvekt her

Slik gikk Hans-Erik Dyvik Husby opp 50 kilo.

NÅ: Hans-Erik Dyvik Husby med kona Gro Skaustein og datteren Else Victoria (snart 5) på premiere på teaterforestillingen Pippi Langstrømpe på Christiania Teater i august i år. Foto: NTB scanpix
NÅ: Hans-Erik Dyvik Husby med kona Gro Skaustein og datteren Else Victoria (snart 5) på premiere på teaterforestillingen Pippi Langstrømpe på Christiania Teater i august i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Stjernekamp»-klare Hans-Erik Dyvik Husby (41) har lagt narkotikaen på hylla, og forteller til VG at hans tøffeste kamp i dag er å kvitte seg med de 50 ekstra kiloene som kom i forbindelse med innspillingen av «Cornelis» i 2010.

- Det er ingen hemmelighet av vi snakker om sykelig overvekt her. Fortsetter jeg slik må jeg vel graves ned med bulldoser, sier han tørt til avisen.

Artisten har vært åpen om sin fortid som narkoman, og foteller i intervjuet at han det tunge misbruket «gjorde ham tynn».

- Før var jeg slank ved hjelp av å være narkoman. Det var kjemisk løst. Jeg kunne veie 65 kilo på grunn av narkotika.

Han sier videre at billig søppelmat, at han spiser søtsaker i søvne og hans hunger etter salt og fett har bidratt til overvekten.

Men selv om han nå har fått treningskort og PT-timer av kona i fire års bryllupsgave, har han ikke et mål om å bli superslank.

- Jeg har ellers på ingen måte til ambisjon å bli tynn. Jeg har vel en rolle som en litt romslig fyr. Og hvordan skal jeg få gitt en bamseklem om jeg ikke lenger er en bamse!, sier han til avisen.

«Stjernekamp» har premiere 20.20 på NRK lørdag kveld.

LES OGSÅ: - Jeg levde på Cola og sigaretter
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer