<strong>ÆRLIG:</strong> Angelina Jolie er ærlig med sine seks barn og er åpen om at tre av dem er adoptert. Foto: All Over Press
ÆRLIG: Angelina Jolie er ærlig med sine seks barn og er åpen om at tre av dem er adoptert. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi snakker om barnehjem hele tiden

Angelina Jolie er ærlig med sine adopterte barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Kung Fu Panda 2»-aktuelle Angelina Jolie (35), sier at hun liker filmen spesielt godt fordi den handler om adopsjon. Maddox, Pax og Zahara, tre av hennes seks barn med Brad Pitt (47), er nemlig adoptert.

- Ordene adopsjon, biologiske mødre og barnehjem er positive ord hjemme hos oss, og vi snakker om de temaene hele tiden, sier Jolie på
«Cannes Film Festival», hvor filmen hennes har premiere, skriver people.com.

Jolie og Pitt har tidligere uttalt at de ønsker seg så mange barn at de kan starte sitt eget fotballag, og forteller ofte hvor glad de er i barna sine.

- Jeg er spesielt glad for å være med i denne filmen på grunn av døtrene mine. Barna mine elsker den og på mange måter så gjorde jeg det for dem.

- Livet handler om familie og den familien du velger deg. Du kan definere din egen skjebne, uansett hva som har skjedd med deg i fortiden, påstår hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   Drømmer om storfamilie!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer