Kate Hudson og Goldie Hawn:

- Vi snakker mye om sex sammen

Det er ingen tvil om at mor og datter har et helt spesielt forhold.

TETTE BÅND: Goldie Hawn og datteren Kate Hudson er nære venninner. Her er duoen avbildet sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix
TETTE BÅND: Goldie Hawn og datteren Kate Hudson er nære venninner. Her er duoen avbildet sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Goldie Hawn (74) og Kate Hudson (41) er ikke bare ettertraktede skuespillere i Hollywood. De er også mor og datter. Og i tillegg deler de et helt spesielt vennskapsbånd.

Duoen elsker å tilbringe tid sammen, og når det kommer til samtalene de har, så er det ingen tema som er «off limits». Selv detaljer fra sexlivet deler mor og datter gledelig med hverandre.

Vis mer

- Hva du har lært meg om sex? Det er så mange ting. Vi snakker mye om sex sammen. Overraskende nok, forteller Hudson til People i et felles intervju med «Jente over bord»-stjernen.

- Jeg sa: «Jeg vil at du skal forstå noe om moren din. Jeg er ikke en sjenert jomfru. Jeg elsker sex», minner Hawn datteren om, som svarer:

- Ja, det stemmer. Og så sa du: «Sex er så gøy. Men det er bedre når det er med én person». Og det var en god lærdom.

Som en åpen bok

Videre deler Kate, som tidligere har avslørt at hun elsker å være naken, at da Goldie ønsket å snakke om seksualiteten hennes, svarte hun følgende:

- «Mamma, la oss bare si at min personlighet er av den «seksuelt orienterte»-typen». Da svarte hun: «Vær så snill, dette har jeg visst helt siden du var to år gammel».

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Da Kate og broren Oliver Hudson (43) bare var ett og fire år gamle, forlot deres biologiske far, Bill Hudson (70), familien.

Deres berømte mor fant kort tid etter lykken med skuespiller Kurt Russell (68), og han tok barna inn som sine egne. Sammen fikk de også sønnen Wyatt (33).

Til tross for at Hawn og Russell har vært partnere i 37 år, så har de aldri hatt behov for å gifte seg.

- Et varig forhold handler ikke om ekteskap. Det handler om kommunikasjon og å passe sammen. Begge må ønske at det skal fungere. Hvis en person ikke vil at det skal fungere, så kommer det heller ikke til å skje, har «Døden kler henne»-stjernen tidligere fortalt, ifølge E! News.

- Intensjon er nøkkelen. Det handler om å ikke miste seg selv i hverandre. Det handler om å være sammen, to søyler som holder oppe huset og taket, og om å være forskjellige og ikke trenge å være enige om alt, men i stedet lære seg å takle uenighet. Alt er et valg, slo hun fast.

«Vill mamma»

Kate Hudson har på sin side tre barn med tre ulike menn.

Siden våren 2017 har hun vært sammen med Danny Fujikawa (33), og han er far til datteren Rani (1). Fra 2000 til 2007 var hun gift med Black Crowes-vokalisten Chris Robinson (53), som hun har sønnen Ryder (16) med, og eks-forloveden Matt Bellamy (41) er far til Bingham (8).

View this post on Instagram

All my Valentines ❤️ #happyloveday

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Med tre ulike barnefedre kan oppdragelsen av ungene være en utfordring, men ifølge «Almost Famous»-stjernen samarbeider de alle så tett som mulig.

- Man må gi slipp på egoet sitt. Noen mennesker treffer hverandre og får barn, men ender opp med å ikke holde sammen, fortalte hun til Women’s Health i fjor.

Kate var bare 24 år gammel da hun ble mamma for første gang, og har avslørt at også hun og eldstesønnen har et spesielt bånd.

- Jeg var veldig ung da jeg fikk Ryder. Så vårt forhold har alltid vært litt uvanlig. Jeg mener, vi står hverandre nær og jeg er moren hans. Manerer, høflighet og takknemlighet er veldig viktig for meg. Men jeg er en ganske vill mamma, innrømmet hun til InStyle i 2016.

Vis mer

LES OGSÅ: - Klarte nesten ikke vente med å kysse henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer