NY FAMILIE: Kort tid etter skilsmissen fra Jessica innledet Nick Lachey et forhold til Vanessa Minnillo. For to år siden giftet paret seg på toppen av en klippe på Necker Island. Foto: All Over Press
NY FAMILIE: Kort tid etter skilsmissen fra Jessica innledet Nick Lachey et forhold til Vanessa Minnillo. For to år siden giftet paret seg på toppen av en klippe på Necker Island. Foto: All Over PressVis mer

- Vi snakker ikke sammen

Nick Lachey og Jessica Simpson har brutt all kontakt og har ikke sett hverandre på seks år.

SEOGHØR.NO: Fra 2002 til 2006 var Nick Lachey (39) gift med Jessica Simpson (32), men etter skilsmissen har de to eksene styrt unna hverandre.

De har begge funnet kjærligheten på nytt og blitt foreldre på hver sin kant, og for knappe to uker siden fikk Jessica og forloveden Eric Johnson (33) barn nummer to sammen.

Da Lachey nylig ble spurt om han hadde pratet med eks-kona etter fødselen, svarte han følgende:

- Nei, vi har ingen kontakt. Jeg ønsker henne selvfølgelig alt det beste og jeg tror hun føler det på samme måte, men vi snakker ikke sammen. Vi har ikke snakket sammen på mange år, avslørte han til E! News.

Nick og Jessica var et av Hollywoods mest populære par og delte mye av privatlivet sitt med publikum i realityserien «Newlyweds: Nick and Jessica», som gikk på TV fra 2003 til 2005.

Til nettstedet forteller den tidligere «98 Degrees»-stjernen at det nå er rundt seks år siden han sist så eks-kona.

- Det er som et annet liv siden. Vi sitter ikke hjemme som en familie og ser på de gamle DVD'ene.

I 2011 giftet Lachey seg med Vanessa Minnillo (32), og i september i fjor fikk de sønnen Camden.


LES OGSÅ: Kom med homo-spøk om ekssvigerfar