Pink og Carey Hart:

- Vi snakker ikke samme språk

Åpner opp om utfordringene i ekteskapet.

STJERNEPAR: Carey Hart og Pink har vært kjærester i 20 år. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency
STJERNEPAR: Carey Hart og Pink har vært kjærester i 20 år. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency Vis mer
Publisert

I over 15 år har Pink (41), hvis egentlige navn er Alecia Beth Moore, vært gift med motocross-proffen Carey Hart (45).

Det var i 2006 at duoen ga hverandre sine ja etter at popstjernen selv fridde ett år tidligere. Sammen har de også barna Willow (9) og Jameson (4).

«Mange misforstår Carey»

Pink har derimot aldri lagt skjul på at ekteskapet deres har bydd på en rekke utfordringer. I 2008 separerte de seg blant annet, og «So What»-sangeren har tidligere avslørt at det har vært slutt mellom dem to ganger i all hemmelighet.

I dag er imidlertid forholdet og kjærligheten mellom dem sterkere enn noensinne.

- For oss, så eksisterer det ikke noen «Gi opp»-knapp. Med mindre vi finner en. Akkurat nå, så har vi ikke en. Men vi går også i parterapi. Hvor vi lærer å snakke samme språk, for vi snakker ikke samme språk, deler Pink åpenhjertig med Extra.

Artisten Pink har ved flere anledninger tatt til motmæle mot nett-troll. Men hør kommentaren som fikk henne til å gråte. Video: The Ellen DeGeneres Show/Viaplay. Vis mer

- Vi elsker å være en familie. Og vi kommer begge to fra familier som ga opp. Og det er ok. Det var deres reise, og det var den reisen vi alle var ment å oppleve. Men vi ønsker ikke det samme selv, utdyper hun.

Videre takker popstjernen ektemannen for å alltid ha støttet henne uansett hva det måtte være.

- Mange misforstår Carey og tenker: «Åh han er denne hypermaskuline motocross-fyren med masse tatoveringer». Men han er den mest sensitive, støttende mannen i hele verden. Han sier aldri nei. Til alle drømmer jeg har hatt, så sier han: «Jeg står bak deg uansett hva du ønsker å gjøre», skryter hun, ifølge nettstedet.

Sverger til terapi

Pink og Hart ble kjærester allerede i 2001 da de var henholdsvis 21 og 25 år gamle. Nylig fortalte hun til People at hun i starten av forholdet så på kjæresten sin som det viktigste i hele verden. Dette innså hun etter hvert at ikke kunne fortsette.

- Man må ha sine egne lidenskaper, sine egne venner og sin egen tid alene. Jeg pleide å være utrolig «needy». Nå forventer vi mindre av hverandre, og på en eller annen måte så gir det oss mulighet til å gi hverandre mer.

Terapi har vært en svært viktig faktor for å holde liv i ekteskapet og for å få en bedre forståelse for hverandre. Pink og ektemannen går begge to i terapi hver for seg og sammen som par.

- Lange forhold er ikke enkle å være i. Det er mye lettere å hoppe fra forhold til forhold i stedet for å fikse problemene som gjentar seg. Man må lære seg at det ikke går an å forandre en annen person. Man må forandre seg selv, delte hun med People.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

Den nåværende pandemien har også bydd på utfordringer for stjerneparets familieliv. I april i fjor avslørte nemlig Pink at både hun og sønnen hadde testet positivt for coronaviruset.

- Jameson har vært veldig, veldig syk. Jeg har ført en journal over mine og hans symptomer de siste tre ukene. Han har fortsatt, tre uker senere, feber. Det har vært en berg-og-dal-bane for oss begge, men Carey og Willow har følt seg helt fine, uttalte 41-åringen, ifølge US Weekly.

Videre innrømmet hun at det å være syk med coronaviruset hadde vært en skummel opplevelse.

- Forrige uke brukte jeg inhalasjonskammer. Jeg har hatt veldig dårlig astma hele livet. Det ble veldig, veldig skummelt. Jeg skal ikke lyve, fortsatte hun, og la til at det var første gangen hun har tydd til inhalasjonskammeret på hele 30 år.

At sønnen Jameson slet med feber og magesmerter preget henne også.

- Det var flere netter hvor jeg gråt, og jeg har aldri bedt mer i mitt liv, delte hun.

LES OGSÅ: Karianne Vilde Wølner: - Ja, vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer