- Vi snakker ikke så mye sammen

Lene Alexandra har aldri vært en god venn, hevder den «Skal vi danse»-klare modellen. Se video!

VIL VINNE: - Jeg og Lene Alexandra, vi snakker ikke så mye sammen. Men jeg synes hun var veldig, veldig flink, og hun fortjente å vinne det året. Jeg håper jeg kan bli like flink som henne, sier Aylar Lie til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no-Stella Pictures
VIL VINNE: - Jeg og Lene Alexandra, vi snakker ikke så mye sammen. Men jeg synes hun var veldig, veldig flink, og hun fortjente å vinne det året. Jeg håper jeg kan bli like flink som henne, sier Aylar Lie til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no-Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Aylar Lie og Egor Filipenko nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag ble det klart at modellen og artistren Aylar Lie (26) er en av dem som i høst skal få prøve seg i TV 2-programmet «Skal vi danse». Sammen med sin dansepartner Egor Filipenko skal den norske skjønnheten prøve å gjenta det som Lene Alexandra Øien (28) klarte 2008: Å gå helt til topps i det populære programmet.

I 2004 stod Lene Alexandra og Aylar fram i Se og Hør og hevdet at de hadde hatt sex med superstjernen Robbie Williams, noe som senere ble blankt avvist av den britiske artisten selv.

På denne tiden ble de to flere ganger observert sammen på fritiden, blant annet på premierer.
 
- Har du fått noen tips fra Lene Alexandra, Aylar?

- Nei, jeg og Lene Alexandra, vi snakker ikke så mye sammen. Men jeg synes hun var veldig, veldig flink, og hun fortjente å vinne det året. Jeg håper jeg kan bli like flink som henne. Kanskje også bedre, sier hun til Seher.no.

Ifølge den nå «Skal vi danse»-klare jenta har de to heller aldri vært gode venner, til tross for blant annet Robbie Williams-oppslaget i 2004.
 
- Vi har aldri hatt så veldig mye kontakt, egentlig. Så det er ingen spesiell grunn til at vi snakker så mye sammen. 

Om noen uker braker det altså løs på dansegulvet for 26-åringen. Og som om ikke det er nok, skal Aylar nå også ta fatt på et årsstudium i medisin grunnfag - også det med oppstart om kort tid.

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at det neste halvåret blir full av utfordringer og arbeidsoppgaver.

- Jeg trenger å ta det litt som det kommer, med tanke på at jeg har et tøft program foran meg. Jeg skal gjennom et fulltidsstudium, i tillegg til fulltids dansing. Det blir seks timers forelesning om dagen, samt fire timers dans - med veldig lite søvn imellom. Så jeg har ikke peiling på hvordan dette skal gå, men jeg skal gi alt jeg har. Så får jeg sove når dette er over, smiler hun.

I fjor avslørte nærmest samtlige deltagere i «Skal vi danse» at de hadde mistet flere kilo gjennom deltagelsen i programmet. Aylar Lie på sin side, har andre planer...

- Jeg har ikke så veldig mye igjen å gå ned, så jeg håper bare at Egor og jeg kan trene masse og bli litt sterkere. Man kan være veldig slank, men samtidig svak. Jeg er litt pinglete av meg, så jeg må trene masse, masse vekter, forteller Aylar til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her er årets «Skal vi danse»-deltagere

Se videointervjuet med Aylar Lie og Egor Filipenko her: [obj:media:8804]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer