- Vi snakker ikke om smerten i dag

Nadya Khamitskaya ga alt i jakten på «Skal vi danse»-gull - med skinne på beinet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Roar Strand og dansepartneren Nadya Khamitskaya imponerte både publikum og dommere i lørdagens «Skal vi danse»-finale, som endte med en andreplass bak Agnete Johnsen.

I to av tre runder fikk paret flest dommerpoeng, blant annet etter en strålende gjennomført engelsk vals, som ble belønnet med full pott - 30 poeng.

Men det var ikke bare konkurrentene som bød på en utfordring for Roar og Nadya.

Etter at Nadya skadet leddbåndet sitt på trening i oktober, har hun slitt med plager i foten.

Lørdag danset hun med en godt synlig skinne på beinet. Men den sporty danseproffen sier det aldri var snakk om å droppe finalen.

- I dag kjenner jeg ingen smerter. Det er bare utrolig gøy. Jeg danser med skinne og merker sikkert litt smerter hvis jeg kjenner etter, men vi er i finalen og det er bare gøy. Men vi snakker ikke om smerten i dag.

TROSSET SMERTENE: - Hun har smerter, men hun er konkurransemenneske, sa Roar Strand om dansepartneren Nadya Khamitskaya til Seoghør.no etter sin innsats på parketten. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
TROSSET SMERTENE: - Hun har smerter, men hun er konkurransemenneske, sa Roar Strand om dansepartneren Nadya Khamitskaya til Seoghør.no etter sin innsats på parketten. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Hun har smerter, men hun er konkurransemenneske. Hun har høyt adrenalin og da forsvinner smertene. Vi snakker ikke om det, sier Roar.

- Tror du at du kjenner det i morgen?

- Det får vi ta i morgen, sier Nadya med et smil.

Tidligere «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik sa før sending til Seoghør.no at han så på Roar Strand som mulig favoritt i finalen.

- De fleste spesialister i standard og latin amerikanske danser vil hevde at det ikke er mulig å forme en verdensmester, uten en mann med de rette kvalitetene. Så har vi først en mannlig kjendis med talent og rett fokus vil hans kvaliteter også prege produktet sterkere enn med en kvinnelig kjendis.

- På den andre side er det lettere å bli ført av en mannlig trener enn av en kvinnelig, og kvinner generelt, vil " hevde " at det svake kjønn har flere " danse gener " enn menn. Jeg derimot hevder at alle kan lære å danse, om de vil, og har en dyktig trener, sa den erfarne danse-dommeren.

LES OGSÅ: Derfor valser gutta seg oftest til «Skal vi danse»-seier

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer