Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

- Vi snakker ganske ofte om å gifte oss

Influenserparet røper planer om drømmebolig og bryllup.

FREMTIDSPLANER: Influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes har vært sammen siden juni, og planlegger nå veien videre sammen. Foto: Privat
FREMTIDSPLANER: Influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes har vært sammen siden juni, og planlegger nå veien videre sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Se og Hør): Solen varmer godt en augustdag i hjertet av Tønsberg. På en bakgårdskafé sitter influenserparet Camilla Lorentzen (31) og Julie Visnes (24).

Duoen har vært sammen siden slutten av juni, og fikk mye respons etter at de offentliggjorde forholdet på Pride-dagen - både positive og ikke fullt så positive tilbakemeldinger.

Til Se og Hør forteller turtelduene at de nyter det ferske kjæresteforholdet, og at de nå planlegger veien videre sammen.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

På boligjakt

Etter å ha bodd om lag tre måneder under samme tak, og et par måneder som kjærester, er nå influenserparet på flyttefot, og jakter etter ny bolig.

- Vi har akkurat begynt. Vi var på våre to første visninger i går, forteller Camilla, og fortsetter:

-Jeg gleder meg til å skape et hjem. Nå har vi bodd i en oppbevaringsboks. Det blir gøy å kjøpe leilighet sammen.

Fra en såkalt oppbevaringsboks med få møbler, sovende på en madrass på gulvet, vil paret oppgradere til noe litt annerledes.

- Jeg ønsker meg et stort kjøkken for jeg elsker å lage mat. Julie høster godene av det, sier Camilla, og legger til:

- Ute ønsker jeg meg en hage, for jeg har veldig lyst på et morelltre. Jeg er villig til å betale 100 000 kroner ekstra for det faktisk.

FORELSKET: Camilla og Julie er på boligjakt, og ønsker seg noe eget. Foto: Privat
FORELSKET: Camilla og Julie er på boligjakt, og ønsker seg noe eget. Foto: Privat Vis mer

Begge er enige om at de ønsker seg et hjem ved vannet. Videre forteller paret at de også trenger mer plass.

- Vi har en stor familie, og vi har tolv søsken til sammen. Tre soverom og noe som ikke gir vannlekkasje, hadde vært fint. Utover dette har vi ikke så mange krav, sier den 31-år gamle influenseren smilende.

Føltes naturlig

Den kjappe avgjørelsen om å ville kjøpe et hjem sammen, bare noen uker etter kunngjøringen av forholdet, så kjæresteparet på som ganske naturlig.

- Det er fordelen med å ha vært bestevenner først. Som regel, når man blir kjærester, så har man seks måneder hvor man finner ut av: «Er dette et menneske jeg liker?». Det er veldig mye man skal finne ut av i løpet av den første tiden som kjærester, som vi allerede vet, sier Camilla.

Videre påpeker treningsinfluenseren at hun vet hvem Julie er, at hun har møtt familien hennes, at hun vet hvordan hun ser ut når hun er lei seg, og at hun vet hvilke verdier og holdninger hun har.

- Det er på en måte ingenting mer å finne ut av om henne sånn sett. Hadde jeg flyttet sammen med noen andre, og kjøpt leilighet etter halvannen måned, så håper jeg noen hadde slått meg i hodet, ler brunetten.

Sparer til drømmehuset

Det skal imidlertid nevnes at i etterkant av intervjuet har det kommet frem at Camilla og Julie har leid seg en leilighet på Kaldnes i Tønsberg, fremfor å kjøpe.

Det delte førstnevnte på Instagram hvor hun skrev følgende:

«Da vi flyttet til Tønsberg for fire måneder siden var det som bestevenner, nå har vi flyttet igjen - som kjærester. Ikke til eid leilighet, som egentlig var planen, men til en leid liten sak på Kaldnes hvor vi skal bo mens vi sparer til drømmehuset. Noen drømmer er det tross alt verdt å vente på».

Fremtidsplaner

Kjæresteparet er altså godt i gang med å etablere seg, og røper at det er flere ting de har lyst til å få gjennomført i tiden fremover.

- Vi kunne tenke oss å kjøpe en bil med litt størrelse, som det går an å reise med. Vi har plutselig fått en så stor kjærlighet for å reise på norgesferie - da slipper vi å fly til Marbella for å ha det kult, meddeler Camilla, og legger til:

- Jeg har lyst til å gå på mange toppturer. Julie hater det, men blir med meg.

Det er imidlertid ikke bare sparing til et fremtidig hus som står på agendaen til kjæresteparet. Til Se og Hør forklarer duoen at de også har bestemt seg for å ta karrieren et skritt videre.

- Vi skal starte med podkast, røper Julie.

- Hvor vi skal sammen snakke om alle disse tingene jenter tenker og føler på i løpet av et liv. Så det blir kjempespennende og veldig morsomt, og mest sannsynlig ganske sårt, fortsetter Camilla.

SPEKULASJONER: Mie Cappelen og Ali Esmael ble kjærester under sitt opphold på «Love Island». Nå har hun lagt ut et bilde som får fansen til å spekulere. Vis mer

Vil gifte seg

Under intervjuet røper 24-åringen at de også har snakket om et fremtidig giftemål.

- Hvis vi skal være helt ærlige, så snakker vi om å gifte oss ganske ofte. Men ikke enda, deler 24-åringen åpenhjertig, og føyer til:

- Kanskje om to år.

- Hvem skal fri da? Jeg håper det er du, sier kjæresten og ler.

Hvem som skal planlegge bryllupet er imidlertid klinkende klart.

- Kjøpe hus først, og bryllup om to år. Noen må fri først, og det er jo meg, og hvis man kjenner meg og mine planleggingsferdigheter, vet man hvordan det går, sier Camilla spøkefullt, og legger til:

- Jeg tror det er lurt i så fall om du planlegger bryllupet, for hvis ikke kommer det til å skje i 2035, sier hun til kjæresten ved siden av seg.

LYKKELIG PAR: Influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes. Foto: Privat
LYKKELIG PAR: Influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes. Foto: Privat Vis mer

Turtelduene fniser.

- Du må fri, og jeg kan planlegge bryllupet. Er det greit?, lyder det fra Julie.

Kjæresten nikker.

- Kanskje vi gifter oss på en strand i Italia?, spør Camilla.

LES OGSÅ: - Folk tror jeg er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer