SKAPERPAR: Selv sier hitparet at det er datteren Erika som er det største de har skapt sammen. Foto: Morten Krogh
SKAPERPAR: Selv sier hitparet at det er datteren Erika som er det største de har skapt sammen. Foto: Morten KroghVis mer

- Vi sloss

Det var ikke bare søt musikk for hitekteparet...

SEHER.NO:  "D'Sound"- vokalisten Simone Larsen (39) og ektemannen Simen Eriksrud (34) er hele Norges låtskriverpar. Men musikk-samarbeidet deres holdt på å knekke forholdet...

Til VG forteller de at ikke alt var like lett første gangen de jobbet sammen.

- Simen produserte soloplaten min som kom i 2004, og det var jeg sikker på at vi ikke kom til å overleve. Vi sloss og var absolutt ikke enige i det hele tatt. På den tiden bodde vi ikke sammen, og hvis det hadde vært en dårlig arbeidsdag sov vi hver for oss. Da lovet jeg meg selv at vi aldri mer skulle jobbe sammen, sier Simone til VG.

Men det tok ikke lang tid før ekteparet brøt løftet.

- Vi prater jo så mye om musikk, og begge liker hva den andre gjør så veldig godt, forklarer hun.

Simone slo igjennom med D'Sound allerede i 1996, men har nå etablert seg som en av de travleste i bransjen. Og "Det store korslaget"- deltakeren liker livet som bakkvinne.

- Jeg liker veldig godt denne bakkvinne-feelingen. Det er det jeg er i Korslaget også. Samtidig er jeg såpass til artist at jeg kan ikke være det hele tiden, sier hun.

Sammen med Simen har hun datteren Erika (3), som hun selv sier er den produksjonen de er mest fornøyd med.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Jeg er helt kvalm