Camilla og Julie Lorentzen:

- Vi sliter litt

Ekteparet pusser opp drømmehuset.

KJØPTE BOLIG: Julie og Camilla Lorentzen overtok sitt nye hjem i november i fjor. Foto: Skjermdump / Instagram
KJØPTE BOLIG: Julie og Camilla Lorentzen overtok sitt nye hjem i november i fjor. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

I fjor sommer kunne influenserparet og TikTok-stjernene Camilla (33) og Julie Lorentzen (27) dele flere bilder fra sitt eget bryllup på en strand i Thailand. Ikke lenge etter ble det også kjent at de hadde kjøpt seg et hus.

Boligen paret kjøpte befinner seg på Ringshaug i Tønsberg og er på hele 435 kvadratmeter. Prisantydningen var på 13 millioner.

Både på TikTok og Instagram har duoen flittig delt oppdateringer fra sitt nye hjem, som de nå er i full gang med å totalrenovere.

Da Se og Hør møtte Camilla under forrige ukes Vixen Awards måtte vi selvsagt grave etter flere detaljer om det store oppussingsprosjektet.

VEKKER OPPSIKT: Norske Julie Lorentzen fikk oppslag i den britiske tabloidavisen The Sun på grunn av rumpen sin. Video: Tiktok / julieevlorentzen Vis mer

- Lite konservative

- Vi trives kjempegodt. Det er verdens fineste sted og verdens hyggeligste nabolag, kunne hun fortelle om drømmeboligen.

Paret flyttet inn i november i fjor, og ifølge sosiale medier tok det ikke lang tid før de var i full gang med å gjøre det til sitt eget.

- Det skjer så mye. Vi skal pusse opp hele huset og har bestemt oss for å totalrenovere så godt vi kan selv, så det er jo et prosjekt som ikke har noen ende, fortalte 33-åringen.

- Vi sliter litt med å vite når vi skal si stopp for arbeidsdagen, men det går bra.

Fra de sniktittene som har blitt delt virker det som at de har gått for en fargerik og leken stil, hvor hjemmelagde elementer setter prikken over i-en.

- Visjonen er at vi skal gjøre det til vårt eget. Både Julie og jeg er veldig lekne, glad i farger og veldig lite konservative, så vi tar rom for rom og gjør det til slik vi vil ha det.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Droppet budsjett

- Har man sett noe liknende før?

- Nei kanskje ikke? Ikke så mye i alle fall. Vi har hentet litt inspirasjon her og der så det finnes - vi har jo fått det fra et sted. Men ikke så mye sammensatt som vi har kanskje.

Når det kommer til budsjett så har de ikke satt seg en øvre prisramme, men Camilla kunne fortelle at de har tatt grep for å holde kostnadene akseptable.

- Vi har ikke noe budsjett, men vi prøver å bruke så lite som mulig fra måned til måned. Vi gjør det selv så det går ikke så veldig fort, så da er det jo fint at utgiftene blir litt fordelt. Det er veldig ålreit.

LUR: Mia Gundersen velger ordene sine med omhu da Hasse Hope nådeløst spør henne ut i «Nødt eller sannhet». Vis mer

LES OGSÅ: Boligdrømmen satt på vent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer