- Vi slapp heldigvis å dra på date sammen

Men både Pål Anders Ullevålseter og Mette Solli nekter å avsløre om de var forelsket under TV-innspillingen...

FØK TIL TOPPS: - Det var fantastisk. Men det var mye å tenke på underveis, så det var først når flagget ble heist at jeg skjønte at jeg hadde vunnet, sier Pål Anders Ullevålseter, som slo Maria Solheim og Asgeir Borgemoen i finalen av «71 grader Foto: TVNorge
FØK TIL TOPPS: - Det var fantastisk. Men det var mye å tenke på underveis, så det var først når flagget ble heist at jeg skjønte at jeg hadde vunnet, sier Pål Anders Ullevålseter, som slo Maria Solheim og Asgeir Borgemoen i finalen av «71 grader Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag ble det klart at det er motorsyklist Pål Anders Ullevålseter (42) som får æren av å kunne kalle seg «Norges tøffeste kjendis». Ullevålseter gikk nemlig hen og vant kjendisversjonen av TVNorge-programmet «71 grader nord» etter å ha slått Maria Solheim og Asgeir Borgemoen i finalen.

Til Seher.no legger vinneren ikke skjul på at han er svært fornøyd med å ha tatt seg helt til topps i programmet.

- Det var fantastisk. Men det var mye å tenke på underveis, så det var først når flagget ble heist at jeg skjønte at jeg hadde vunnet. I «71 grader nord» er det store muligheter for at man ryker hele veien, selv om jeg fysisk sett hadde gode forutsetninger for å lykkes. Det var uansett utrolig deilig å vinne, jeg hater jo å tape, sier Pål Anders til Seher.no.

I starten av mai kunne Se og Hør avsløre at 42-åringen hadde funnet kjærligheten med en annen deltager i «71 grader nord»,  Mette Solli (36).
 
- Hvordan var det å komme hjem til henne, Pål Anders?

- Nå har vi jo ikke vært kjærester så lenge da, men hun visste at jeg vant og slikt. Men det er kjempehyggelig å være sammen med henne altså.

- Var du forelsket i henne under innspillingen av TV-programmet?

- Der får jeg vel si ingen kommentar, sier han hemmelighetsfullt.

Mette Solli på sin side er litt mer snakkesalig enn sin nye flamme - selv om hun også er noe sparsom med ordene.

- Vi ble ikke kjærester under innspillingen, nei. Men vi ble veldig gode venner, og hadde god kontakt på turen. Man blir som en liten familie.

Til Seher.no avslører hun at det nyforelskede kjæresteparet ikke har vært på date etter at de kom hjem fra rundreisen rundt om i Norge.

- Nei, vi har ikke vært på date, vi er ikke i den kategorien. Vi var på tur sammen i flere uker, og ble gode venner der. Så vi slapp heldigvis å dra på date sammen, forteller hun.

- Men hvem av dere tok initiativet?

- Pål får til alt og fikk til alt. Det var nok han, det, humrer hun.

Solli synes det var fullt fortjent at det var nettopp Pål Anders Ullevålseter som gikk helt til topps i 2011-versjonen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Det var som forventet, og jeg er kjempestolt av ham. Han var god hele veien. Dette fortjente han, han har vært der for alle hele veien, forteller den 36 år gamle, stolte «71 grader nord»-deltageren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mette Solli knakk kjeven på en annen jente 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer