FAMILIEKJÆR: Erna forteller til Inside at hun setter pris på familietid i helgene, og at hun ikke synes det er gøy å være kjendis på byen etter klokken tolv i helgene. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FAMILIEKJÆR: Erna forteller til Inside at hun setter pris på familietid i helgene, og at hun ikke synes det er gøy å være kjendis på byen etter klokken tolv i helgene. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Vi skulle bare smile oss gjennom valget

Men Erna Solberg nekter for at hun har personlig stylist.

SEHER.NO: I høst kjempet høyrepolitiker Erna Solberg (48) om å bli Norges nye statsminister. Selv om det ikke gikk veien for stortingsrepresentanten, mente mange at Erna framsto på en god måte gjennom valget.


48-åringens utseende og vekt fikk også mye omtale i media under valgkampen. På spørsmål fra stundentavisen ved BI, Inside, på om politikeren fikk et freshere uttrykk under valgkampen, forteller Erna at de fikk beskjed om å smile seg gjennom valget.

- Vi skulle smile oss gjennom valget. Ikke så mye mer enn det.

Solberg avviser til Inside at hun har en pesonlig stylist, men innrømmer at hun går til sin faste frisør oftere enn vanlig folk.

I intervjuet forteller Erna også at hun i helgene setter pris på privattid med familien, og forklarer at hun sjelden drar ut på byen.

- Det er ikke noe særlig gøy å være ute etter klokken tolv for en kjendis. Det vet jeg alt om. Altså, når folk har tatt seg en pils for mye, er det grenser for hvor gøy det er. Da får man mange bestevenner og mange beskjeder om hvordan verden skal styres. Barrierene svekkes, forklarer hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - En helt forferdelig dag