TOK SLUTT: Paradise-deltakerne Petter Holmbakken og Mari Heggen har gått hvert til sitt etter at Mari bestemte seg for å flytte til Oslo. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TOK SLUTT: Paradise-deltakerne Petter Holmbakken og Mari Heggen har gått hvert til sitt etter at Mari bestemte seg for å flytte til Oslo. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Vi skilles som venner

To uker etter at forholdet ble kjent, er lykken over for Paradise-paret.

SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakerne Mari Heggen (20) og Petter Holmbakken (22) har hatt mye kontakt etter at de kom hjem fra innspillingen av TV3s skandaleombruste realityserie, og de to bekreftet for to uker siden at de har vært kjærester en periode.

Men nå har lykken tatt slutt for de tidligere turtelduene. Ifølge Mari skyldes bruddet hennes planer om å flytte til Oslo.

- Jeg har bestemt meg for å ta en pause fra allmennlærer-utdanningen og flytte til Oslo. Det har vist seg umulig å kombinere oppstyret etter TV-serien med jobb og utdanning, så nå vil jeg bruke denne tiden på å finne ut hva jeg vil.
 
- Det er ikke noe ondt blod mellom meg og Petter. Vi skilles som venner, sier hun til Seher.no.

Tiden i Oslo vil hun bruke til å jobbe og å tilbringe tid sammen med sin nye samboer - «Paradise Hotel»-kollega Karoline Berget (20).

- Vi har blitt veldig gode venner, og jeg gleder meg til å flytte inn i et ledig rom i leiligheten hennes. Istedenfor en Paradise-kjæreste får jeg en Paradise-samboer, hehe. Det blir nok også mye kontakt med de andre deltakerne som bor der nede, sier Trondheimsjenta til Seher.no

Mari hevder det aldri var noe tema at Petter, som studerer i Trondheim, skulle bli med på lasset til Oslo. 

- Det var aldri aktuelt, vi har ikke diskutert det. Men vi er begge unge og jeg tror det er bra å få være litt fra hverandre nå.

- Jeg har imidlertid ingen ny mann i kikkerten. Nå ser jeg fram til å være singel en stund, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Paradise-Stian krasjet med politibil