- Vi skilles som venner

Robinson-deltakeren er singel igjen.

TOK SLUTT: Daniel Thorp hadde med seg Kristine Tenold på Robinson-premieren i fjor høst. Men etter fem år er forholdet nå over. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TOK SLUTT: Daniel Thorp hadde med seg Kristine Tenold på Robinson-premieren i fjor høst. Men etter fem år er forholdet nå over. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Daniel Thorp gjorde seg sterkt bemerket under fjorårets utgave av «Robinsonekspedisjonen», inntil han gråtende måtte forlate TV3-serien i Malaysia.

Men selv om Thorp ble en populær deltaker, har ikke tiden etter serien bare vært positiv for 24-åringen.

Før jul ble det nemlig slutt mellom ham og kjæresten hans gjennom fem år, Kristine Tenold.

- Det stemmer at det er slutt mellom oss. Vi ble enige om det og skilles som venner. Følelsene var vel ikke bare der lenger, sier Thorp til Seher.no.

Daniel - som nå har flyttet inn i en leilighet med to kamerater i Oslo - innrømmer at det har vært uvant å tilpasse seg singellivet igjen.

 - Det er litt rart ja, etter å ha vært så lenge i et forhold. Men nå har jeg det bra og ser fram til mitt nye liv i Oslo, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sykdommen har preget meg hele livet