GIGANTISK: Ifølge Per Sundnes, som kom sammen med Lene Alexandra på teaterpremiere torsdag, blir årets norske MGP "gigantisk".  Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
GIGANTISK: Ifølge Per Sundnes, som kom sammen med Lene Alexandra på teaterpremiere torsdag, blir årets norske MGP "gigantisk". Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

- Vi skal toppe fjoråret!

Men Per Sundnes tviler på at Norge finner en ny Alexander Rybak...

SEHER.NO: TV-profil Per Sundnes (43) skal også i år være programleder for norske Melodi Grand Prix.

For tiden er han travelt opptatt med forberedelsene til årets sangkonkurranse, kun måneder etter at han var tilstede i Moskva da Alexander Rybak (23) vant den internasjonale finalen.

Selv om Eurovision 2009 vil gå ned i historien som et av Norges største MGP-øyeblikk, lover imidlertid Sundnes at årets sendinger vil bli bedre enn noensinne.

- Det blir gigantisk! Vi skal toppe fjoråret! sier han til Seher.no under premieren på "Jesus Christ Superstar" på Det Norske Teatret i Oslo torsdag.

Allerede nå skal flere store navn være meldt på til den norske sangkonkurransen, og Sundnes tror det kommer til å bli et fantastisk show.

- Det er flere navn ja, men hovedfokuset vårt er jo på gode sanger og melodier. Dette er først og fremst en låtskriverkonkurranse. Men jeg gleder meg, jforteller han.

Selv om Sundnes selvfølgelig håper Norge skal finne en ny Alexander Rybak, tror han ikke sannsynligheten for det er særlig stor.

- Jeg tror nok ikke vi klarer å finne noen ny Rybak, men det blir mye bra, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Pastor saboterte rød løper