- Vi skal snart ha en ny baby

Giuliana Rancic og ektemannen gleder seg til å bli foreldre igjen.

VIL HA FLERE BARN: Bill og Giuliana Rancic ønsker å gi sønnen et søsken. Foto: All Over Press
VIL HA FLERE BARN: Bill og Giuliana Rancic ønsker å gi sønnen et søsken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august 2012 ble programleder Giuliana Rancic (38) og ektemannen Bill Rancic (42) foreldre til sønnen Duke.

Nå avslører Giuliana at de planlegger familieforøkelse om kort tid.

- Duke er fantastisk og det er derfor vi gjerne vil ha en baby til, og gi ham en bror eller søster. Men fordi vi begge to er travelt opptatt med jobb akkurat nå, og Duke fremdeles er ung, så kommer vi nok til å vente i seks måneder til, forteller hun til MailOnline.com.

Paret, som giftet seg i 2007, hadde lenge prøvd å bli foreldre før de fikk sønnen via surrogatmor for snart to år siden.

Før den tid hadde Giuliana en spontanabort og flere mislykkede prøverørsbehandlinger. Etter en mammografi i 2010 ble det kjent at hun hadde brystkreft og kort tid etter fjernet hun begge brystene.

- Vi hadde fryst ned to egg før vi fikk vite om kreften. Dette var vår siste sjanse. Og bønnene våre ble hørt, fortalte Bill til nettstedet den gang.

Ekteparet kommer til å benytte seg av surrogat ved neste graviditet også.

- Duke gir de beste klemmene og er verdens største flørt. Han elsker blondiner og eldre kvinner, og flørter med mødrene til alle barna i barnehagen, sier 38-åringen om sin lille sjarmør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.