- Vi skal skilles

Men sangerinnen var ikke klar over ektemannens avgjørelse...

KORT LYKKE: Paret giftet seg i september, men Nash har allerede bestemt seg for at han vil skilles, uten å fortelle kona om nyheten. Foto: All Over Press
KORT LYKKE: Paret giftet seg i september, men Nash har allerede bestemt seg for at han vil skilles, uten å fortelle kona om nyheten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  På mandag annonserte sangerinnen Christina Milians (28) ektemannen Terius "the Dream" Nash at de skulle skilles.

Problemet?

Sangerinnen var ikke klar over det selv!

Paret - som giftet seg i september i fjor- bestemte seg ifølge Nash for å gå hvert til sitt allerede i slutten av 2009, men holdt sammen for deres ufødte datters skyld.

  - Det er med sorg jeg kan si at ekteskapet mellom Christina og Nash ikke var en suksess. Vi ber om at dere viser hensyn og respekt ovenfor familien, og lar dem komme seg ut av dette, sa en talsperson til Us Weekly.


Men nå viser det seg at paret ikke var ferdige med diskusjonen. En kilde nær sangerinnen hevder nemlig at hun ikke var klar over ektemannens avgjørelse!

- Christina visste at de hadde problemer, men hun visste absolutt ikke at de var separert, hevder en kilde.


Og kilden hevder at paret så lykkelige ut for bare en måned siden.

- Jeg så dem sammen som et par forrige måned. Og jeg pratet faktisk med Christina om en romantisk helg som hun skulle nyte sammen med han, det var helt klart at de fortsatt var forelsket, fortsetter kilden.


Men kilden tror at grunnen til Nash sin raske avgjørelse kan være at de ikke har noen ekteskapsavtale.


- De har ikke noen ekteskapsavtale. Så Nash prøver nok å få ekteskapet til å være så kort som mulig slik at han slipper å betale noe. De giftet seg jo i september, hvis han sier de ble separert allerede i oktober så kan han muligens få det annullert, sier kilden.


Christina Milian har foreløpig ikke uttalt seg om saken...Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Nå har hun blitt mamma