- Vi skal pusse opp i hele sommer

Men Tone overlater interiørvalgene til Markus.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha tilbragt det første året med datteren Billie (1) i en luksuriøs Frognerleilighet, har artist Tone Damli Aaberge (27) og samboeren Markus Foss (32) valgt å forlate Oslo sentrum til fordel for en roligere tilværelse «på landet».

Sist uke kjøpte paret «Villa Solum» på idylliske Blommenholm like utenfor Oslo, et område som beskrives som et «eldorado for barnefamilier».

– Vi skal bruke hele sommeren på oppussing. Huset er veldig gammelt, så vi skal rive ned omtrent alt og bygge det opp igjen, forteller Tone til Se og Hør under magasinet Elles sommerfest.

VAKKER: Tone Damli strålte i kjent stil på Elle-festen.  Foto: Tor Lindseth
VAKKER: Tone Damli strålte i kjent stil på Elle-festen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Se videointervju øverst i saken!

Oppussing kan være en påkjenning for parforholdet, men Tone og Markus er ikke bekymret før de starter på prosjektet.

– Nei, det tror jeg skal gå veldig fint. Markus er «in charge». Jeg står på sidelinja og klapper i hendene, smiler Tone og titter bort på samboeren.

– Markus er veldig flink med interiør, så jeg overlater alt til ham. Jeg bare nikker eller rister på hodet. Jeg nikker aller mest – fordi han er veldig flink, skryter hun.

Paret måtte gi 9 425 000 kroner for sitt nye drømmehjem – over en million kroner over prisantydning.

Den nye boligen har et stort potensial. Den går over to etasjer og har takhøyde på over 2,5 meter.

DYRT: Tone Damli og kjæresten måtte gi nesten ti millioner for dette huset, som de skal pusse opp.  Foto: Tor Lindseth
DYRT: Tone Damli og kjæresten måtte gi nesten ti millioner for dette huset, som de skal pusse opp. Foto: Tor Lindseth Vis mer

I første etasje er det entré, kjøkken, baderom fra 2008, spisestue med vedkamin og utgang til veranda, en lys stue, to soverom, trapperom og bod.

Plass til flere barn

Med fire soverom, to bad, flere stuer og stor hage, er det ikke plassen det skal stå på hvis Tone og Markus bestemmer seg for å gi Billie søsken. Paret er ikke helt fremmede for tanken.

LIKE: Tone Damli Aaberge og kjæresten Markus Foss hadde lignende antrekk på Se og Hørs Kjendisgalla.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
LIKE: Tone Damli Aaberge og kjæresten Markus Foss hadde lignende antrekk på Se og Hørs Kjendisgalla. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

– Det kan godt hende at vi blir flere i familien etter hvert. Men foreløpig så har vi tenkt å nyte livet med bare Billie en stund til. Men vi synes jo at det å ha søsken er en veldig fin ting da, sa Tone og Markus til Se og Hør før jul.

LES OGSÅ: Levde på burgere, pommes frites og milkshake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer