Nick Cannon:

- Vi skal komme oss gjennom dette

Nick Cannon i sorg etter at sønnen (5 mnd.) døde søndag.

SØRGER: Nick Cannon opplevde alle foreldres mareritt. Her med ekskona Mariah Carey. Foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/NTB
SØRGER: Nick Cannon opplevde alle foreldres mareritt. Her med ekskona Mariah Carey. Foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom den tragiske nyheten om at Nick Cannon (41) og modellen Alyssa Scott (28) mistet sin fem måneder gamle sønn, Zen.

Den lille gutten døde søndag som følge av en hjernesvulst. Dette avslørte 41-åringen selv i en episode av sitt eget TV-program «The Nick Cannon Show».

- Jeg la merke til at han hadde en hoste, så jeg ønsket å få det sjekket. Pusten hans var også interessant og etter at han ble to måneder gammel merket jeg i tillegg at han hadde dette fine store hode - et «Cannon-hode». Vi tenkte ikke noe over det, men jeg ville ta ham med til legen for å sjekke sinusen og pusten hans. Vi trodde det skulle være en rutineundersøkelse, delte han, ifølge Entertainment Tonight.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Dessverre oppdaget legene at babyen hadde veske som fylte seg opp i hodet, i tillegg til at de fant en ondartet svulst som krevde operasjon. Etter operasjonen forverret derimot ting seg, og i helgen var siste gang TV-stjernen og Scott holdt sønnen i armene sine.

«Et smertefullt minne»

Onsdag tok Alyssa Scott til sosiale medier for å hylle sin avdøde sønn. I en rørende video får følgerne hennes se den lille gutten gjennom sine fem levemåneder både i koselige familiesituasjoner og i ulike sammenhenger på sykehuset.

«Åh min søte Zen. Sårheten jeg følte i armene mine fra å bære deg holder sakte på å forsvinne. Det er et smertefullt minne om at du ikke lenger er her», starter hun innlegget med.

Videre forteller hun om hverdagen de hadde sammen, hvordan de kjempet og savnet etter ham før hun avslutter:

«Det har vært en ære og et privilegium å være din mor. Jeg kommer alltid til å elske deg».

Samme dag hedret også Nick Cannon både sønnen og Scott i segmentet «Picture of the Day» på «The Nick Cannon Show» ved å dele et av de aller siste bildene han tok av dem sammen.

- Dette er et spesielt et. Dette er mitt «Picture of the day». Et bilde jeg faktisk hadde mulighet til å ta på søndag, forteller han til publikum i en videosnutt fra TV-showet, og fortsetter:

- Det er et vakkert bilde av min nydelige sønn og hans nydelige mor, Alyssa Scott. Og dette øyeblikket er ekte.

På bildet ser man 28-åringen varsomt holde Zen i et lyseblått teppe på stranden mens hun kikker ømt på ham mens han sover.

TVILLINGFAR: Fra 2008 til 2016 var Nick Cannon gift med Mariah Carey. De er foreldre til tvillingene Moroccan og Monroe. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
TVILLINGFAR: Fra 2008 til 2016 var Nick Cannon gift med Mariah Carey. De er foreldre til tvillingene Moroccan og Monroe. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

- Kjærlighet til Alyssa, kjærlighet til familien hennes og kjærlighet til hver eneste mor som har mistet et barn eller har måtte håndtere et barn med spesielle behov. Mødre er superhelter, sier han i videoen og avslutter:

- Vi skal komme oss gjennom dette.

I seks år var TV-profilen gift med popstjernen Mariah Carey (52), og sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan (10).

I tillegg har Cannon også sønnen Golden Sagon (4), datteren Powerfull Queen (1) og tvillingene Zion Mixolydian og ZIllion Heir (6 mnd.) fra to andre forhold.

LES OGSÅ: Avslører siste dødsønske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer