- HVEM KAN SLÅ AAMODT OG KJUS?: Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt inviterer til kappestrid i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». - Med Kjetil og meg som team tror jeg det blir vanskelig å finne noen som kan slå oss, sier Kjus til TvNorge. Foto: TVNorge
- HVEM KAN SLÅ AAMODT OG KJUS?: Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt inviterer til kappestrid i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». - Med Kjetil og meg som team tror jeg det blir vanskelig å finne noen som kan slå oss, sier Kjus til TvNorge. Foto: TVNorge Vis mer

- Vi skal knuse alle motstanderne

Alpinheltene inviterer til kappestrid...

Publisert
SEHER.NO:  Alpinheltene Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt inviterer til kappestrid i TvNorges «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?»

Sist høst var det Ylvis-brødrene som fikk vist styrke i mange tøffe dueller i  «Hvem kan slå Ylvis?». Men nå er den duoen Kjus og Aamodt som skal måle styrke med kjente profiler fra idrett og underholdning.

- Jeg gleder meg til dette. Konkurranse er jo livet. Jeg konkurrerer med jevne mellomrom, men jeg har lengtet tilbake til rampelyset hvor jeg kan knuse motstandere så alle kan se det. Med Kjetil og meg som team tror jeg det blir vanskelig å finne noen som kan slå oss, sier Kjus til TvNorge.

Spesielt er det en idrettsprofil den pensjonerte alpinisten suger etter å slå.

- Han Northug har blitt litt kjepphøy i det siste, han står høyt på lista over dem Kjetil og jeg vil slå!

Forrige runde bød på en rekke krevende og hårreisende utfordringer – høstens utgave vil selvfølgelig kreve enda mer av deltakerne, og jakten på tøffe utfordrere er nå i gang.
 
- Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus er norsk idrettshistories radarpar nummer én. Disse to folkekjære heltene har alltid hatt en helt spesiell tone seg i mellom, samtidig som de har et konkurranseinstinkt uten sidestykke, sier Harald Strømme, administrerende direktør i TVNorge, som har knalltro på at denne slagkrftige kombinasjonen skal få seerne til å flokke seg rundt skjermen til høsten.

Programmet vil bli ledet av Henriette Bruusgaard, som har stor suksess med «Alt for Norge».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Nå blir Lasse Kjus pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer