- Vi skal klare å løse opp i dette

Emmy-vinner Michael Douglas ønsker å gjenforenes med kona Catherine Zeta-Jones.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Emmy-gallaen ble en følsom affære for Michael Douglas (68).

Skuespilleren vant en pris for innsatsen for rollen som Liberace i «Behind the Candelabra» og takket kona Catherine Zeta-Jones fra scenen, det til tross for at paret har tatt en pause fra hverandre.

RING PÅ FINGEREN: Michael Douglas bruker fremdeles gifteringen etter seperasjonen fra Catherine Zeta-Jones. Foto: Stella Pictures
RING PÅ FINGEREN: Michael Douglas bruker fremdeles gifteringen etter seperasjonen fra Catherine Zeta-Jones. Foto: Stella Pictures Vis mer

Douglas uttrykte også et ønske om å få besøke sin eldste sønn Cameron (34) i fengsel.

- Catherine er fantastisk. Hun har det bra. Jeg pratet med henne tidligere i dag og fikk akkurat en fantastisk melding fra henne. Jeg er veldig positiv til at vi skal klare å løse opp i dette, sier Michael Douglas ifølge Female First.

Paret, som traff hverandre i 1999, har hatt flere tøffe år sammen og offentliggjorde i sommer at de har tatt en pause fra ekteskapet.

- Som jeg har sagt har vi tatt en pause, på grunn av flere problemer. Noen ganger trenger man en pause, sier Douglas ifølge nettstedet.

Skuespilleren skal ifølge kilder bo hos vennen George Soros mens han jobber for å redde sitt 13 år lange ekteskap.

TUNG TID: De to skuespillerene traff hverandre for første gang i 1999. Paret har gått gjennom flere tunge tider. Michael Douglas har kjempet en tøff kamp mot kreften, mens Zeta-Jones har vært til behandling for sin bipolare lidelse. Foto: FAME FLYNET
TUNG TID: De to skuespillerene traff hverandre for første gang i 1999. Paret har gått gjennom flere tunge tider. Michael Douglas har kjempet en tøff kamp mot kreften, mens Zeta-Jones har vært til behandling for sin bipolare lidelse. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Forholdet mellom de to stjernene har vært gjennom en rekke prøvelser. I 2010 ble Douglas' sønn, Cameron, dømt til fem års fengsel for bruk og salg av narkotika. Kun måneder senere ble Michael rammet av kreft i strupen. I etterkant har Zeta-Jones vært til behandling for sin bipolare lidelse.

LES OGSÅ:  Kom alene - Men med giftering

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer