Carrie Underwood:

- Vi skal klare å jobbe oss gjennom det

Carrie Underwood og ektemannen mistet tre ufødte barn på ett år.

SPONTANABORT: På ett år mistet Carrie Underwood og ektemannen Mike Fisher tre barn i spontanabort. Nå forteller hun åpenhjertig om den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix
SPONTANABORT: På ett år mistet Carrie Underwood og ektemannen Mike Fisher tre barn i spontanabort. Nå forteller hun åpenhjertig om den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I august kunne den amerikanske country-artisten Carrie Underwood (35) avsløre den glade nyheten om at hun og ektemannen Mike Fisher (38) venter sitt andre barn sammen.

Sønnen Isaiah (3) kom til verden i 2015.

Spontanabort

Allerede to år senere skal paret ha forsøkt å gi sønnen et søsken, men i et nytt intervju med CBS Sunday Morning avslører Underwood at veien til å bli tobarnsforeldre har vært hard.

- Jeg hadde planlagt at 2017 skulle være året hvor jeg jobbet med ny musikk og fikk en baby. Vi ble gravide tidlig det året, men det gikk ikke, forteller hun åpenhjertig.

I løpet av fjoråret mistet 35-åringen og ektemannen to ufødte barn i spontanabort. Den traumatiske opplevelsen skal ha gått hardt inn på ekteparet, noe som sørget for at Underwood, som har vært åpen om sin tro, søkte hjelp i nettopp troen.

- I begynnelsen var jeg sånn: «Okei, gud. Vi vet at dette ikke var riktig, og det er helt greit. Vi skal klare å jobbe oss gjennom det», sier artisten i intervjuet.

VENTER BARN: Etter et vanskelig år med tre spontanaborter, venter endelig Carrie og ektemannen Mike sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Etter et vanskelig år med tre spontanaborter, venter endelig Carrie og ektemannen Mike sitt andre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter to spontanaborter i 2017 og en tredje i i år, begynte artisten å lure på hva som kunne være galt.

- På det punktet tenkte jeg: «Hva er greia, hva er alt dette?»

- Vi er så velsignet, og vår sønn Isaiah er det vakreste og beste i hele verden. Jeg tenker at hvis jeg ikke kan få flere barn, så er det greit, for han er så fantastisk. Og så har jeg et fantastisk liv. Så hva har jeg egentlig å klage på? Jeg kan ikke. Jeg har en utrolig ektemann, utrolige venner, en utrolig jobb og et utrolig barn. Kan jeg være sint? Nei, sier hun.

STOREBROR: Carrie Underwood og Mike Fisher fikk sønnen Isaiah i 2015. Snart blir han storebror. Foto: NTB scanpix
STOREBROR: Carrie Underwood og Mike Fisher fikk sønnen Isaiah i 2015. Snart blir han storebror. Foto: NTB scanpix Vis mer

Redd

Men da hun ble gravid igjen tidligere i år, innrømmer stjernen at hun var redd for sin fjerde spontanabort.

- Hvorfor i all verden fortsetter jeg å bli gravid hvis jeg ikke kan få barn?

Hun var overbevist om at også dette svangerskapet hadde endt i spontanabort.

- Da ble jeg sint. For første gang sa jeg til Gud hva jeg følte. Det var en lørdag, og mandag dro jeg til legen for å få bekreftet spontanaborten. Der fikk jeg høre at alt var som det skulle. Gud hørte meg, sier hun.

Lykkelige

Da Underwood avslørte graviditeten tidligere i år, ventet hun lenger enn det som er vanlig med å fortelle om babymagen, nettopp på grunn av de mislykkede svangerskapene. Når hun har termin, avslører derimot ikke stjernen i verken intervjuet eller i babyannonseringen.

- Mike, Isaiah og jeg er så lykkelige og gleder oss til å få «enda en fisk i dammen», skrev 35-åringen blant annet da hun annonserte at de ventet sitt andre barn sammen.

Sangeren skal i november lede prisutdelingen Country Music Awards, før hun går ut i permisjon. Deretter vil 35-åringen være opptatt med familieliv på hjemmebane, før hun drar på turné allerede i mai, ifølge People.

LES OGSÅ: Derfor gjemte hun seg for fansen