- Vi skal ikke skilles

Chris Martin avfeier de hardnakkede ryktene.

ELSKER GWYNETH: - Vi skal ikke skilles, sier Coldplay-vokalist Chris Martin etter at ryktene har løpt rundt ham og kona Gwyneth Paltrow den siste tiden. Foto: All Over Press
ELSKER GWYNETH: - Vi skal ikke skilles, sier Coldplay-vokalist Chris Martin etter at ryktene har løpt rundt ham og kona Gwyneth Paltrow den siste tiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til tross for at filmstjernen Gwyneth Paltrow (36) tidligere har erklært sin kjærtighet til sin ektemann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (31), nekter skilsmisseryktene å dø.

I starten av desember hevdet New York Daily News at Gwyneth hadde bestemt seg for å feire Thanksgiving Day sammen med milliardæren Jeff Soffer, istedenfor Martin.

Ryktene skjøt ny fart etter at Gwyneth denne måneden ble sett festende med Madonna, mens Chris Martin er på turne med bandet sitt.

Nå avfeier imidlertid også Martin skilsmisseryktene.

- Jeg prøver å komme på sist gang jeg fikk dårlige nyheter. Det har ikke vært noe på lang tid, Jeg skal visst skille meg, men det skjer ikke, så det teller ikke som dårlige nyheter, sier han ifølge CBS4denver.com.

Chris Martin og Gwyneth Paltrow giftet seg i 2003 . De har barna Apple (4) og Moses (2) sammen.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: - Han blir den perfekte pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer