GJENSYNSGLEDE: Ashlee Simpson og Pete Wentz møttes igjen etter en tids adskillelse på MTV-scenen i Australia fredag. - Nå skal vi finne oss et sted og kose oss, sa Pete til publikum.  Foto: All Over Press
GJENSYNSGLEDE: Ashlee Simpson og Pete Wentz møttes igjen etter en tids adskillelse på MTV-scenen i Australia fredag. - Nå skal vi finne oss et sted og kose oss, sa Pete til publikum. Foto: All Over PressVis mer

- Vi skal ikke skilles

Slo ryktene til jorden med et smellkyss.

SEHER.NO: Pete Wentz (29) slo i helgen tilbake mot rykter som skal ha versert den siste om at ekteskapet mellom ham og artistkjæresten Ashlee Simpson (24) har havarert.

- Jeg må bare le høyt av slike rykter, sa han på en prisutdeling i LA i helgen ifølge People.com.

- Jeg ler av alt sånt. Det er som om noen skulle ha skrevet på internett at John McCain er presidenten vår akkurat nå. Det er bare ikke sant.

Det relativt nygifte paret har riktignok vært fra hverandre en stund. Wentz har vært på turné og Ashlee har vært hjemme og tatt seg av parets lille sønn Bronx Mowgli.

Men fredag møttes de igjen, på scenen under MTV Australia Award - og bekreftet sin kjærlighet med et smellkyss foran publikum og kameraer.

- Sorry, vi har ikke sett hverandre på en stund. Nå skal vi skal vi ha litt fred og ro sammen og finne et sted hvor vi kan kose oss, sa paret fra scenen.

Paret feirer ett års bryllupsdag 16. mai.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: CSI-stjernen skal skilles