GJØR BUTIKK: Elizabeth Hurley åpnet i går sin egen badetøy-butikk i England. I den anledning møtte hun pressen.  Foto: Stella Pictures
GJØR BUTIKK: Elizabeth Hurley åpnet i går sin egen badetøy-butikk i England. I den anledning møtte hun pressen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi skal ikke skilles

Elizabeth Hurley slår tilbake mot rykter.

SEHER.NO: Den britiske modellen og skuespilleren Elizabeth Hurley (43) slår tilbake mot rykter om at hun og ektemannen Arun Nayar går mot skilsmisse.

Hun giftet seg med tekstilarvingen Nayar i en overdådig vielse i England i 2007, som ble etterfulgt av en seremoni i hans hjemland India.

Som så mange kjendisforhold er også dette ekteskapet blitt forfulgt av rykter om trøbbel og problemer, men Elizabeth fremholder at alt er i sin skjønneste orden.

- Det er bare oppspinn at vi skal skilles, sier hun til den britiske avisen Evening Standard.

Elizabeth var i 13 år kjæreste og samboer med den britiske skuespilleren Hugh Grant og hun har en sønn fra et mer kortvarig forhold til Steve Bing. Damien er i dag syv år gammel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Hvordan klarer hun det?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.