Jorun Stiansen:

- Vi skal ikke gifte oss

- Egil og jeg har det fint akkurat som vi har det nå, sier Jorun Stiansen.

IKKE FORLOVET: Jorun Stiansen avkrefter overfor Se og Hør at hun skal gifte seg med kjæresten Egil Furre. Foto: Rune Løyning, Andreas Fadum / Se og Hør
IKKE FORLOVET: Jorun Stiansen avkrefter overfor Se og Hør at hun skal gifte seg med kjæresten Egil Furre. Foto: Rune Løyning, Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november skapte den tidligere «Idol»-vinneren og «Camp kulinaris»-aktuelle Jorun Stiansen (35) full forvirring på spørsmål om hun var forlovet med kjæresten Egil Furre eller ikke.

Spørsmålet kom fra «God kveld Norge» den gang, der Egil svarte et konsist ja, mens Jorun selv var i noe tvil.

Når Se og Hør snakker med den blide sørlendingen i dag kan hun avsløre at paret ikke er forlovet, og at de ikke har noen planer om å gifte seg.

- Vi er vel egentlig ikke forlovet, nei. Vi har ingen ringer og sånt, og vi har ingen planer om å gifte oss heller, sier Jorun, og legger til:

- Vi skal ikke gifte oss. Jeg skal aldri ha barn, og jeg skal aldri gifte meg. Jeg trenger ikke bevise for andre via ekteskap at jeg har det bra. Egil og jeg har det fint akkurat som vi har det nå.

Hektisk hverdag

Helt siden Jorun Stiansen gjorde comeback i rampelyset da hun deltok i «Skal vi danse» i 2017, har ting gått i ett for 35-åringen.

Sammen med kjæresten bor hun i Grimstad, men med avtaler og mye på agendaen, er hun like mye i Oslo som hun er hjemme. Det betyr at mye av tiden til den sprudlende sørlendingen går til pendling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer