Jorun Stiansen:

- Vi skal ikke gifte oss

- Egil og jeg har det fint akkurat som vi har det nå, sier Jorun Stiansen.

IKKE FORLOVET: Jorun Stiansen avkrefter overfor Se og Hør at hun skal gifte seg med kjæresten Egil Furre. Foto: Rune Løyning, Andreas Fadum / Se og Hør
IKKE FORLOVET: Jorun Stiansen avkrefter overfor Se og Hør at hun skal gifte seg med kjæresten Egil Furre. Foto: Rune Løyning, Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november skapte den tidligere «Idol»-vinneren og «Camp kulinaris»-aktuelle Jorun Stiansen (35) full forvirring på spørsmål om hun var forlovet med kjæresten Egil Furre eller ikke.

Spørsmålet kom fra «God kveld Norge» den gang, der Egil svarte et konsist ja, mens Jorun selv var i noe tvil.

Når Se og Hør snakker med den blide sørlendingen i dag kan hun avsløre at paret ikke er forlovet, og at de ikke har noen planer om å gifte seg.

- Vi er vel egentlig ikke forlovet, nei. Vi har ingen ringer og sånt, og vi har ingen planer om å gifte oss heller, sier Jorun, og legger til:

- Vi skal ikke gifte oss. Jeg skal aldri ha barn, og jeg skal aldri gifte meg. Jeg trenger ikke bevise for andre via ekteskap at jeg har det bra. Egil og jeg har det fint akkurat som vi har det nå.

DILEMMA: Tidligere Miss Universe Mona Grudt jobber i dag med bryllupsplanlegging profesjonelt. Men hvordan ville hun taklet pinlige skrekkscenarier i sitt eget bryllup? Slik svarer hun på våre bryllupsdilemmaer! Video: Mortein Eik/ Nicolai Aagaard Reporter: Gro Kristin Hære Vis mer

Hektisk hverdag

Helt siden Jorun Stiansen gjorde comeback i rampelyset da hun deltok i «Skal vi danse» i 2017, har ting gått i ett for 35-åringen.

Sammen med kjæresten bor hun i Grimstad, men med avtaler og mye på agendaen, er hun like mye i Oslo som hun er hjemme. Det betyr at mye av tiden til den sprudlende sørlendingen går til pendling.

Likevel har hun ingen planer om å flytte fra Grimstad.

- Jeg har en samboer og familie som jeg er veldig glad i, boende i Grimstad. Samtidig er jeg veldig glad i tempoet her på Sørlandet, så jeg har ingen plan om å flytte, sier Jorun.

- Familie er alt, og jeg må ha dem i nærheten, sier hun.

Liten tid til hverandre

Med pendling frem og tilbake mellom hovedstaden og Grimstad i Aust-Agder, er det ikke så mye tid til overs til kvalitetstid for Jorun og Egil.

Ifølge Jorun har ikke det noen negativ innvirkning på kjærligheten mellom de to.

- Jeg ble sammen med Egil i 2009, rett etter «Idol», og det var egentlig han som maste på meg om å finne tilbake til rampelyset. Han så vel at det er nettopp foran kameraet jeg trives best.

Selv er Egil en aktiv wake-board-utøver, og ifølge Jorun er også hans ukeplan stappfull fra tid til annen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Vi gjør mye begge to. Han er flink til å se at han bruker like mye tid på hans «greie» som jeg gjør med min. Vi har det veldig fint sammen. Vi er begge fri til å gjøre det man har lyst til, sier hun.

TILBAKE PÅ TV: I 2017 var Jorun Stiansen tilbake på skjermen - i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter / TV 2
TILBAKE PÅ TV: I 2017 var Jorun Stiansen tilbake på skjermen - i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

Kvalitetstid

Med kun 24 timer i døgnet, og svært travle timeplaner, vet Jorun og kjæresten hvordan de skal tilbringe tiden med hverandre når de først har den.

- Vi er himla glade i å trene. Så vi trener en del sammen. I tillegg reiser vi en del, er mye på hytta og bruker mye tid på restaurant, sier Jorun entusiastisk - og legger til:

- Vi er så glad i mat og godterier at vi en gang dro på kokosbolleturné. Da reise vi rundt i Europa og spiste én kokosbolle i hver by vi kom til, ler hun.

For tiden er Jorun svært lykkelig, og kunne ikke tenke seg å bytte ut livet sitt med noe annet verden.

FULL PANIKK: Camp kulinaris har premiere på ny sesong - og alt går ikke etter planen for kjendisene på kjøkkenet. Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Ting er ikke som før mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer