- Vi skal holde på til vi stuper

Gutta i «Vazelina Bilopphøggers» merker ikke alderen.

FULL TENNING: Gutta i «Vazelina» får full tenning hver gang de står på scenen. Foto: Espen Solli, Se og Hør
FULL TENNING: Gutta i «Vazelina» får full tenning hver gang de står på scenen. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eldar Vågan (54), Arnulf Paulsen (65), Kjetil Foseid (44) og resten av gutta i «Vazelina Bilopphøggers» er en sammensveiset gjeng som alltid gir gass på scenen.

Og på «Allsang på grensen» er det populære bandet nærmest som veteraner å regne.- Dette er vel tredje gangen vi spiller her og det er helt spesielt å opptre her på festningen. Publikum er veldig engasjert og de tar oss alltid i mot med åpne armer. Vi føler oss helt klart hjemme i Halden, forteller Eldar Vågan til Seoghør.no.Bandet ble startet i romjula 1979 hjemme i leiligheten til Arnulf Paulsen, bedre kjent som «Høggern», i Vindingstadbakken på Gjøvik.Saken fortsetter under bildet.Etter dette har gutta holdt et forrykende tempo både hva angår plateutgivelser og konserter. Det har de også store planer om å fortsette med.- Vi elsker å opptre å spille sammen, det er jo det vi liker aller best. Det å stå på scenen med bandet gir meg fortsatt gåsehud og full tenning. Dette skal vi holde på med til vi stuper, ler Eldar Vågan, som mottar et erkjennende nikk fra «Høggern».Selv om bandet har hatt en rolig sommer begynner de nå på en turne-runde. Det gleder de seg til.– Vi tar noen strøjobber som vi sier, og nå skal vi på en turne i høst. Det er alltid like moro å spille med denne gjengen. Vi er sammensveiset og gode venner, avslutter Eldar.«Allsang på grensen» sendes torsdag klokken 20.00 på TV 2.LES OGSÅ: - Vi mistet hjemmet vårt og alt vi hadde

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer